| 김남길 a întrebat:

Korea. Vreti ca pe tvr 1 si tvr2 sa bage doar filme din istoria lor cum au fost pana acum sau vreti ceva si din zilele noastre? cum este spre exemplu Bad Guy (unde joaca KNG)? sincer parca mie tot mai mult imi place cele din istorie spre exemplu Furtuna la palat acesta cred ca mi-a placut cel mai mult big grin Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| 인스피릿 a răspuns:

Uhm, o combinatie ar fi perfecta. Adica si despre istorie, dar si ceva mai... departat de acest gen care poate fi urmarit de toate audientele. Nu ma refer numai la seriale cu/despre tineri cum ar fi You're Beautiful, Boys Before Flowers, Playful Kiss etc., ci si la cele care spun povesti foarte frumoase, cum ar fi: Secret Garden (m-a impresionat pana la lacrimi), Full House etc. Serialele coreene sunt cele mai reusite din punctul meu de vedere pentru ca actorii sunt grozavi, iar povestea e transmisa pe intelesul tuturor.
Daca ar difuza o gama mai larga de seriale coreene sunt sigura ca foarte multi romani ar fi captivati. Dar pana atunci, nu avem ce face, ne uitam online. ^_^

7 răspunsuri:
| analoveskorea a răspuns:

Cele istorice, asa numitele sageuk mi-au placut la nebunie, sunt obsedata de ele dar sunt si destule drame contemporane ce merita vizionate, totusi cele istorice sunt preferatele mele, acum sa speram ca vor mai da, pentru ca am inteles ca s-ar putea sa nu mai dea pentru ca au achizitionat un serial chinezes, Three Kingdoms sau asa ceva si il vor difuza...

| Eyleen a răspuns:

Intr-adevar aceste seriale au facut furori...BRAVO TVR!

| 김남길 explică:

Da am auzit si eu ca s-ar putea sa dea un film cu chinezi sad
sper ca nu pentru ca imi plac cele cu coreeni

| Nume a răspuns:

Imi plac foarte mult cele coreene istoria noastra o vedem si pe alte canele, dar cu Secretele de la palat si cu toate celalte seriale ma impresioneaza, dar ma si intristeaza.

| deliamy a răspuns:

Si eu cred la fel...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele despre istoria lor, da love struck
Sunt minunateeee!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, er fi tare!