| Temari997 a întrebat:

La ce animeuri va uitati? De ce?(adica ce va place la ele)Funda!

Răspuns Câştigător
| 000Diddy000 a răspuns:

Pai... Vampire knight imi place cel mai mult, nu neaparat din cauza temei cu vamiri, ci dimpotriva, povestea de dragoste Yuuki-Zero si Yuuki-Kaname si astept cu sufletul la gura al treilea sezon sa vad cu cine ramane Yuuki, eu sper ca cu Zero, dar acum depinde...
Uraboku, e tot in tema cu vampiri, o poveste interesanta de dragoste Yuki-Lika, ea e om, el vampir, s-au indragostit in aceasta forma, el a renascut acum in alta viata tot ca baiat, dar Yuki, inainte fata, acum e baiat si Luka inca simte ceva pentru ea/el (stai linistit, nu e yaoi:)))
Dantalian no Shoka
Death Note
Another, horror, despre un blestem abatut asupra unei clase si in fiecare luna moare cate un elev al acelei clase sau cineva care are legatura cu clasa, de exemplu parinti sau frati din cauza unei anumite,, persoane moarte'', care e in plus, e interesant deoarece ei incearca sa opreasca calamitatea, cautand persoana moarta si chiar la sfarsit ajungand sa se omoare intre ei
Ouran high school host club
Junjou Romantica
Hakuouki
Nana
Clannad
Clannad after story
gasesti mai multe pe kage http://anime.kage.ro/

9 răspunsuri:
| DayByDay a răspuns:

Inuyasha, naruto, death note, read or die, itazura na kiss, elfen lied, shaman king, full metal panic, hell girl, spiral etc.

| MarianWLF a răspuns:

Naruto Shippuden clar de abia astept sa apara urmatorul episod.

| ღჩօოჩօղყƙღ a răspuns:

Naruto-il ador...ma tine intotdeauna cu sufletul la gura, pe scurt e palpitant

| ピンク a răspuns:

La ce anime-uri ma uit? Acum ma uit la Itazura na Kiss. In general am vazut Naruto, N. Shippuden, Inuyasha, Bleach, Death Note, Kaichou wa Maid-sama, Special A, Elfen Lied, Shugo Chara, Paradise Kiss, Vampre Knight/Guilty, Shakugan no Shana 1, 2 si 3, Rosario Vampire, Kimikiss Pure Ruge, Angel Beats!, Lovely Complex, Fairy Tail, Kaleido Star, Kaze no Stigma, Tokyo Mew Mew, Fruits Basket, DN Angel, Ouran High School Host Club, F. M. A Brotherhood, Durarara!, Shaman King, Sket Dance, Kill me Baby, Ah My Godness!, Another, Hell Girl, Soul Eater...si am de gand sa ma uit la D. Gray-Man dupa ce termin Itazura na Kiss. De ce imi plac, nu stiu exact. Pur si simplu nu ma pot opri din a le viziona, cel putin nu pana nu vad si ultimul episod. big grin

| Sean a răspuns:

Naruto si Naruto Shippuden pentru ca este un anime foarte reusit care te tine in suspans in multe momente, de multe ori apar schimbari de situatie la care nu te astepti

| Mn0 a răspuns:

Dragon Ball Z e cel mai reusit anime multi nu se uita pentru ca nu are o grafica prea reusita dar este cel mai vizionat anime din lume.Are acel ceva care te face sa te tot uiti pana numai potilaughing cum de altfel e si la naruto shippuden

| Raggy a răspuns:

Naruto, Death Note si Shaman King
imi plac povestile si stilul in care sunt creeate caracterele
(ce prostie ca nu mai dau Naruto la TV :p)

| didi2802 a răspuns:

Naruto(are actiune si intriga interesanta), Naruto Shippuden (continuarea de la Naruto, are mai multe episoade si povestea incepe sa fie mult mai interesanta si complicata), Spiral(imi plac anime-urile cu mister), Inuyasha(am crescut cu anime-ul asta), Death Note(probabil unul dintre cele mai bune seriale sau anime-uri pe care le-am vazut pana acum, are o intriga foarte interesanta si te tine cu sufletul la gura, nu te astepti la ce se va intampla), Kuroshitsuji(este o combinatie interesanta, actiune, umor, drama si are elemente destul de sumbre), Hell Girl(este putin interesant felul cum evolueaza actiunea, chiar daca in primele episoade se cam repeta), Bleach(la fel ca Naruto) si etc. big grin

| Maka991 a răspuns:

Dragon Ball [Z, Gt, Af ] Preferatul meu; x
Apoi : Soul Eater
Death Note
Beltzebub
Nodame Cantabila
A No Exorcist
Inuyasha
Blood +
Full Metal Alchimist, Panic
One Piece
Hell Girl