Poate ti se pare ciudat, dar am plans pe tot parcursul filmului "Everybody's fine". Uite inca cateva la care nu m-am putut abtine:
Remember me
What dreams may come
Godsend
Rachel getting married
Bride wars(desi e cam copilaros)
The notebook
Titanic(cred ca nici nu se pune problema)
Hachiko(chiar a fost. foarte trist)
The curious case of Benjamin Button
A walk to remember
On Golden Pond
Lista ar fi lunga, la cate filme am vazut eu la viata mea! Si la cat sunt de emotiva.
Numai bine!
A walk to remember
Titanic
The notebook
Sweet november
Dear John
P.S:i love you
Love story
Desi ma las greu impresionat, la Hachiko am plans ca nebunu jumatate din film. Parerea mea e ca cine nu plange la filmul ala e cam sadic. Mai e " A walk to remember", " Notebook" "Artificial Intelligence" "Seven Pounds".
Fanaa-film indian... Dupa parerea mea foarte frumos.Eu am plans si as mai plange daca m-as mai uita si de o suta de ori.Asa ca uita-te la acest film...
Hachiko a dog's story -la filmul asta a plans prietena mea,stiu, vorbeam cu ea la tel. la 'remember me' recunosc ca am plans, desi aveam 18 ani si sunt baiat, mi-au dat putin lacrimile.si mai e un film, pe care l-am vazut de mult dar nu mai stiu.
One day, Hackiho, a walk to remember, people like us, my sassy girl, the vow, 500 days of summer, remember me
Un remake din 2008 al lu Friday the 13th. doamne ce prost a fost filma ala. am plans incontinuu si mi-a venit sa ma impusc doar sa nu'mi amintesc de film
La A walk to remember am plans 20 de minute cand l-am vizionat prima oara. Era vreo unu sau doua noaptea si eu boceam. BIne ca nu era fratemiu acolo ca ma facea nebuna . Si la Beethowen 2 sau 3 nu mai stiu sigur
Eu am plans la filmul romanesc "Osanda" cu Amza Pelea, film tipic european. Deasemeni la filmele: "Life is beautiful"din '97, ''The Notebook", "Pasarea spin"... Daca imi mai amintesc te anunt
Hachiko ...Vai doamne am plans sigur cam jumatate de film...niciodata n-am mai plans asa la vreun film, really sad