| Adrian277 a întrebat:

La ce serial sa ma uit? Tocmai am terminat Revenge si pot spune ca mi s-a parut cam pripit finalul, totusi mi-a placut m-a tinut in suspans mai ales in ultimul sezon.M-am mai uitat la Breaking Bad, Lie to me,Lost, Game of Thrones. Imi plac serialele in care personajele sunt bine conturate si care te tin cu sufletul la gura ca sa zic asa si de preferat sa fie terminat ca sa nu am surprize si ca sa nu trebuiasca sa astept sa apara noile episoade.Dau fundita

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Prison Break

| J0B0MAT a răspuns:

The vampire diaries
The originals
Spartacus

| LePotato a răspuns:

Incearca Prison Break

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand Black list, Prison Break si Secrets and Lies happy 3 din cele mai bune seriale pe care le-am vazut. Toate au legatura cu politia si puscaria tongue

| Mnup a răspuns:

Grey's Anatomy- Anatomia lui Grey. E oleaca scarbos ca acolo arata oameni care nu le iese operatia, mor pacienti, panica, chestii, trestii... Mai era un serial pe Discovery, incepea pe la 1 noaptea, parca cu fantome, fenomene paranormale...m-am uitat la un episod. Practic m-am cct pe mine de frica... Parca se chema,, the haunt...(?) " nu mai stiu cum. Dar cati ani ai?

| Adrian277 explică (pentru Mnup):

16, O sa incerc Prison Break daca tot aud atatea lucruri despre el

| ElenaMădălina19 a răspuns:

1.Supernatural
2. Teen Wolf
3.Hawaii 5.0
4.Grey's Anatomy
5.The Vampire Diaries
6.Criminal Minds
7.Chicago PD
8.Pretty Little Liars

| Teodorof_Andrei_1986 a răspuns:

Poti incerca Prison Break daca iti place treaba cu puscariile. Dar daca preferi ceva drama, romantic poti incerca seriale de la tv, turcesti (Yaman, Dragoste la prima vedere, etc.)

| Becali007 a răspuns:

Lista mea ar fi cam asa:

Prison Break
Arrow
Falling Skies
The 100
The Flash
Blacklist

Ceva mai nou ar fi :

Limitless ( serial)
The player
The Magicians (acest serial abia a aparut primul episod)

| Becali007 a răspuns:

Aaaa... si sa nu uit de cel mai tare serial care m-a lasat uimit... THE WALKING DEAD!

| Becali007 a răspuns:

Sa nu ratezi serialul Gothamwinking este facut dupa filmul Batman dar varianta de dinainte sa apara liliacu happy cand Bruce Wayne era copil si i-au murit parintii, Pinguinul era un ''gainar'' happy Cat Woman era Cat Girl happy

Serialul se bazeaza mai mult pe viata detectivului Gordon!