Am terminat deja cu: 1. "Dexter"; 2. "Heroes"; 3. "Criminal minds"; 4. "Lie to me"; 5. "Modern family"; 6. "Desperate housviwes"; 7. "Eastwick"; 8. "Flash forward"; 9. "Fringe"; 10. "The mentalist"; 11. "Parks and recreatoin"; 12. "Bones"; 13. "NCIS"; 14. "NCIS Los Angeles"; 15. "House M. D."; 16. "CSI"; 17. "CSI Miami"; 18. "CSI New York"; 19. "Numb3rs"; 20. "Prison Break"; 21. "Queer as Folk" (interzis minorilor); 22. "Dead Like Me"; 23. "Cold case"; 24. "Nip Tuck"; 25. "Hotel Babylon"; 26. "Private Practice"; 27. "Weeds"; 28. "Surviving suburbia"; 29. "Damages"; 30. "Cashmere Mafia"; 31. "The 4400"; 32. "The lost room"; 33. "Without A Trace"; 34. "Love Monkey"; 35. "Two And A Half Men", 36. "Breaking Bad"; 37. "Nurse Jackie"; 38. "The 4400"; 39. "The lost room"; 40. "Grey`s anatomy"; 41. "Royal Pains"...si altele.
P. S. Daca n-o sa stii, de unde sa le descarci, sa-mi scrii un mesaj privat, si o sa te indrum. Vizionare placuta! Numai bine!
Kyle XY heroes The vampire diaries Knight rider 2008 Prison break lost cred ca ajunge la cate m-am uitat
Serialul care mi-a placut cel mai mult este Supernaturale. pur si simplu este genial:X.
M a uit pe acasa tv la : marina, m-am uitat la cateva episoade din gossip girl, iubire si onoare
Prison Break
House M. D.
Dexter
Desperate Housewives
Two and a half men
C. S. I
The O. C.
Skins
10 things i hate about you
Scrubs
The 4400
Doctor Who
Survivor
Majoritatea le-am terminat. Și mai sunt și altele la care mă uit.
Larisar, multumesc pentru apreciere! Sper, ca iti vor placea aceste seriale. Sarbatori fericite! Numai bine!
Larisar,imi poti lasa un mesaj cu un link pe care pot vedea Desperate Housewives online, te rog mult? dar care sa mearga bine.n