TrueBlood
Iubiri secrete
Twilight
Si...stiu ca nu ai pus pe filme dar ma uit pe HBO, acolo sunt cele mai faine filme, nu ma plictisesc nici o data.Pace!
Dexter, The Mentalist, Breackout kings, Game of thrones, Spartacus, Fringe, Breaking bad, Hell on Wheels si Eurek. Am dat o şansă cam la toate serialele dar aici ai ce e mai bun.
Si care ar fi cel care se uita multa lume la el si din Romania si din afara nu conteaza ma intereseaza sa aiba un rating mare.
Multumesc, ofer funda
Once upon a time, the vampirie diaries, grey's anatomy, pariu cu viata, big ban's theory, o familie moderna, true blood si in rest urmaresc vreo 20 de animeuri yaoi
TrueBlood,Secret Circle,Pretty little liars,The lying game, 90210, the vampire diaries si gasesti muuuult mai multe pe vplay
"True Blood"
"The Vampire Diaries"
"The Secret Circle"
"The Nine Lives Of Chloe King"
"Pretty Little Liars"
"Teen Wolf"
"Terra Nova"
Îţi pun la dispoziţie colecţia mea de seriale (sari peste cele care le-ai văzut deja): 1. "Dexter"; 2. "Heroes"; 3. "Criminal minds"; 4. "Lie to me"; 5. "Modern family"; 6. "Desperate housviwes"; 7. "Eastwick"; 8. "Flash forward"; 9. "Fringe"; 10. "The mentalist"; 11. "Parks and recreatoin"; 12. "Bones"; 13. "NCIS"; 14. "NCIS Los Angeles"; 15. "House M.D."; 16. "CSI"; 17. "CSI Miami"; 18. "CSI New York"; 19. "Numb3rs"; 20. "Prison Break"; 21. "Queer as Folk" (interzis minorilor); 22. "Dead Like Me"; 23. "Cold case"; 24. "Nip Tuck"; 25. "Hotel Babylon"; 26. "Private Practice"; 27. "Weeds"; 28. "Surviving suburbia"; 29. "Damages"; 30. "Cashmere Mafia"; 31. "The 4400"; 32. "The lost room"; 33. "Without A Trace"; 34. "Love Monkey"; 35. "Two And A Half Men", 36. "Breaking Bad"; 37. "Nurse Jackie"; 38. "The 4400"; 39. "The lost room"; 40. "Grey`s anatomy"; 41. "Royal Pains".
Fiecare e bun în felul lui.
Vizionare plăcută!
1-the vampire diaries(gasesti pe net toate episoadele) e superb si sunt sigura ca o sati placa.
2-dill mill gaye (e un serial indian nu stiu sigur daca o sa-ti placa )dar e foarte frumoss
3- the secret circle toate imi plac foarte mult dar cel mai frumos e the vampire diaries, sper sati placa!
The vampires diaries; hellcats; pretty little liars; the secret circle le gasesti pe vplay
Vernusio întreabă:
mistergiovany49 întreabă: