Mieee
Ador serialul asta :*
Mai ales pe Merlin si Arthur Imi plac momentele amuzante dintre ei
Întrebarea corectă este "Cui îi place Merlin?". "Lui cine" se foloseşte la seral, secţia "am venit la şcoală să avem de unde pleca".
A fost epocala asta!
Uneori nu mă pot abţine când văd atâta prostie
Buna asta cu seralul.
Hai lasa-ma in pace da cine esti sa-mi zici asa daca cineva e alfabeta aceea esti tu.
Si da am comentat pentru ca tu si multi altii veti fi de toata rusinea mai incolo.
Ba tu nu incetezi nu ma mai jigni ca nici nu ma cunosti si cine esti tu sa-mi spui asta pro.
Ba asta ma enervezi analfabet esti tu ma
Hai lasa-ma inputitule
Ba prostule lasa-ma in pace
Date dreacu taranc prost ce esti
Sa nu fi in stare sa scrii un cuvant asta inseamna ca esti mai mult decat proasta, esti retardata.
Ba **** cu ochi termina
Bai date dreacu la scoala sunt intre copii care scriu foarte frumos prostule nu mai zice daca nu sti
Sa mori in p.a mea daca e asa.
Si ma doare drept in neamu tau de cocalara cat de caligrafic scrii, ma intereseaza cum scrii.
Hai lasa-ma in pace ca m-am saturat
Imi pare rau sa te contrazic, dar seria se continua cu sezonul al IV- lea. Daca doresi sa.l vizionezi in continuare il poti urmari pe internet pe site.uri specifice, unde se difuzeara diverse seriale.
Scuza-ma daca sunt nepoliticoasa, dar sunt sigur pe ceea ce am spus. Seria se termina cu sezonul V (care deja s-a incheiat), unde Arthur moare, iar Merlin ramane singur asteptand ca regele sa renasca..sau ceva de genu'. Daca il urmaresti la TV, este posibil sa nu se fi terminat, dar pe internet ai sa gesesti serialul complet!