| Georgie a întrebat:

M-am plictisit.Am chef de un Anime misto ca Naruto, Fruits Basket, Kaichou wa Maid-sama si Baka to Test.Cateva recomandari? Aaaa da! Si vreau si niste mici date, parerile voastre despre anime-urile recomandate.

Răspuns Câştigător
| xCookiieMonster a răspuns:

1.bleach- este un anime gen naruto dar numai ca el este un inger al mortii care trebuie sa omoare spectrele care apar in oras
2.inuyasha - el este un demon care se lupta tot cu spectrele
3.devil may cry -este un anime super cu vampiri nu prea stiu multe
4.nana- este despre 2 fete pe nume nana care se muta impreuna si de atunci ele devine cele mai bune prietene.( este tare)
5. lovely complex - este vorba de o fata si un baiat dar numai ca el este mai scund decat ea dar se iubesc dar ei nu vor sa accepte asta dar in final sunt impreuna ( mai multe nu stiu pentru ca m-am uitat prea putin, pentru ca nu am putut) dar e super.
6.soul eater (nu prea stiu sal explic dar e tare crede ma)
7.death note( este vorba de un carnetel care pare normal dar de fapt nu e, si orice nume scris in acel carnet.vei vedea ca a doua zi afli ca e mort/a
8.romeo si julieta( cam aceiasi poveste ca in carte lui william shakespeare dar mai interesant)
9.regele shaman( este cel mai tare anime dupa naruto)
10.yu yu hakusho
11.vampire knights

1 răspuns:
| Amiira a răspuns:

Anime-uri sunt o arta,una in care se pune suflet, doar asa reusesc sa ne "atinga inima", si ne raman intiparite in minte. Daca vrei arunca o privire aici pentru cateva: http://anime-ro-sub.ro/