| NUpotiSaintelegi a întrebat:

M-am uitat la anime-ul The Rising of The Shield Hero si am ramas surprins la vederea articolelor ce critica.
Adica serios, acum aproape toata lumea uraste anime-ul asta ca din primul episod apar acuzatii false cu privire la _rape_?
-Sunt singurul care vede partea buna a acestei animatii?

PS. Dati-va cu parerea.

3 răspunsuri:
| Celestina003 a răspuns:

Mie imi place totul este anime.ul meu de suflet si astept urmatorul episod...

| crysty1222 a răspuns:

Si eu urmaresc acest anime. Ma atrage foarte mult actiunea din el si faptul ca e cu superputeri, dar n-am avut niciodata critici la adresa lui. Poate si din cauza ca nu prea sunt critic, adica daca imi place ma uit, daca nu-mi place nu ma uit. Pana la urma nu ma intereseasa criticile altora, daca imi place ma uit indiferent de parerea altuia.

| InteractiV a răspuns:

Fiecare are dreptul la libera opinie. Suntem orbi in cursa asta de a ne da cu presupusul si cu parerea despre orice lucru chiar daca il cunoastem mai mult sau mai putin. Cei ce critica in general, nu au drept model anime-ul sau filmul sau orice altceva. Au in vedere sa puna intr-o imagine proasta pentru a starni controverse si de a deveni interesanti. Daca tie iti place anime-ul, criticile altora nu conteaza. Parerea ta conteaza.