| Georgikul a întrebat:

M-am uitat la animeul Another(nu chiar tot), dar nu am inteles de ce mureau elevii sau de ce fata acea retrasa era luata ca pe un elev care nu exista, vreau si eu un rezumat al anemului va rog mult

Răspuns Câştigător
| vass19 a răspuns:

Ideea ii ca o clasa de copii e blestemata sa moara pentru ca printre ei e un om mort care e in plus, iar persoana moarta nu stie ca e moarta Si persoana moarta face cumva legatura cu moartea, si asa ca toti mor si cum incearca toti sa scape de blestem si se repeta la fiecare generatie

6 răspunsuri:
| vass19 a răspuns:

În anul 972, un elev popular pe nume Misaki, din clasa 3-3, în clasa a 9-a la Școala Gimnazială Yomiyama Nord a murit în urma unor condiții suspecte, dar foarte tragice. Toți cunoscuții lui au fost de o potrivă îndurerați de moartea acestuia și nu au putut trece peste ceea ce s-a întâmplat. De aceea au pretins că acesta este încă în viață și face parte din clasă până la absolvire. Ba chiar i s-a și păstrat un loc de onoare la absolvire, lucru care în mod inexplicabil a dus la apariția ciudată acestuia într-o poză alături de colegi săi. De atunci se spune că au avut loc diverse decese tragice în rândul elevilor și a famililelor acestora, însă care nu au putut fi justificate.

În prezent, în anul 1998, elevul în vârstă de 15 ani, Kouchi Sakakibara se transferă în clasa 3-3. Ajuns în Yomiyama el începe să observe atmosfera ciudată din clasă lui, dar și prezența misterioasă a unei fete, Mei Misaki, care în mod absurd numai acesta o poate vedea. Curând însă clasa trece printr-o perioadă grea în care tot mai mulți elevi mor rând pe rând. Atras în mijlocul evenimentelor, Kouchi și Mei vor încerca să găsească o modalitate de a stopi calamitatea până când nu este prea târziu.

| Georgikul explică (pentru vass19):

Asta am citit deja de pe net.

Deci sa inteleg ca un elev este mort, dar el nu stie asta

| vass19 a răspuns (pentru Georgikul):

Ideea ii ca o clasa de copii e blestemata sa moara pentru ca printre ei e un om mort care e in plus, iar persoana moarta nu stie ca e moarta Si persoana moarta face cumva legatura cu moartea, si asa ca toti mor si cum incearca toti sa scape de blestem si se repeta la fiecare generatie

| vass19 a răspuns:

Este un anime super. uite la un amv pe Youtube, esti cam micut pentru animeuri de astea, iti recomand animeurile mai complicate sa le lasi cand vei creste putin mai mare, odata cu experienta vei intelege lucrurile altfel si mai bine

Cel din poza sun eu in 2014

| vass19 a răspuns:

In urma cu 26 de ani a fost un elev pe nume Misaki, eminent si care era placut atat de colegii sa-i cat si de profesori. A murit brusc socand intreaga clasa. Acestia au inceput sa se prefaca ca Misaki mai este printre ei si sta in banca lui, si profesorii de altfel. La absolvire in poza se afla o persoana in plus. De aici incepe blestemul clasei in care a ramas deschisa o poarta catre lumea celor morti.