| Innovation a întrebat:

M-am uitat la Pariu cu Viata in seara asta insa m-a cam intristat putin pentru ca numai lucruri rele au inceput sa se intample in acest serial.In episodul din seara asta a murit Gio, Andrei si cu Ioana s-au certat rau, Raphael intrase la inchisoare.Cred ca singura parte amuzanta a fost cea cand Tanta trebuia sa se intalneasca cu omul ala si a fost luata la intrebari pentru a se aseza pe scaun si a dat niste raspunsuri super amuzante.Am vazut in secventele din episodul urmator ca va fi un mare accident cu masina, Ioana vrea sa fie cu Liviu, toti sunt suparati si plang mereu pentru Gio care a fost omorata de Sandu.Voi ce credeti ca se va mai intampla in episodul urmator? Stie cumva cineva din voi mai multe detalii despre episodul urmator? As vrea daca vreti sa imi spuneti daca sunteti de acord si cu ce am zis despre serial.

7 răspunsuri:
| ELY0 a răspuns:

Pai ...Gio moare. Bogdan va fi vinovat. cu toate ca nu e ..Raphael fuge. Liviu cred ca face accident de masina ..sau Andrei. ca era un baiat la volan. si cam atat.

| NOinformation a răspuns:

Iti dau detaliile saptamana viitoare dupa ce se termina Pariu cu viata.

| Innovation explică (pentru NOinformation):

Mdaaa pai mersi mult de raspuns m-ai lamuriit la greu.Eu nu am pus intrebarea la misto fratilor.

| ZraphaelaZ a răspuns (pentru NOinformation):

Se temina sezonul2 in pariu cu viata?

| ELY0 a răspuns (pentru ZraphaelaZ):

Da

| Goonies a răspuns:

Cum te poti uita la asa ceva?

| Innovation explică (pentru Goonies):

Fiecare cu genul lui de seriale/filme ok?