| ionut7107 a întrebat:

Ma adresez fanilor serialului "How I met your mother" ( un serial excelent ) si as vrea sa stiu daca vor mai aparea sezoane noi? In orice caz, am vazut toate cele 7 sezoane si se pare ca asta a fost finalul povestii lui Ted, dar... totusi, cam sec, nu vi s-a parut? Din ce am inteles eu, Barney s-a casatorit cu Robin, iar mama copiilor lui Ted este pana la urma Victoria big grin

Răspuns Câştigător
| SuperMagicSmile a răspuns:

Nu stim siguri ca Victoria e mama...dar uite ce stim pana acum despre ea:

-Ted a cunoscut-o in New York
-Cand erau la reuniunea de liceu sau facultatebig grin Ted intreaba de sotia lui, ceea ce inseamna ca pana in anul 2020 Ted deja o intalnise pe mama.
-Ted ii gaseste umbrela galbena la petrecerea de St.Patrick la care fusesera amandoi,dar la care nu s-au intalnit.
-Acea umbrela galbena e un factor in povestea intalnirii lor
-Cand Ted incepe sa predea la universitate, Ted din viitor spune ca daca nu ar fi fost slujba asta,nu ar fi intalnit-o pe mama.dar din moment ce Ted a incurcat clasele in prima zi, inseamna ca mama era studenta la Economie, nu Arhitectura...

-Mama a fost colega de camera a lui Cindy, desi Ted nu a i-a vazut decat picioarele.
-Ted din viitor spune ca a intalnit-o pe mama la o nunta, care mai tarziu a fost dezvaluita a fi nunta lui Barney si Robin..deci cel mai probabil mama era un oaspete la nunta.

Deci, nu poate fi Victoria din moment ce Ted o stie deja nu a intalnit-o la nunta.dar sunt cateva posibilitati:

-mama poate fi sora lui Barney, Carly...pe care nu am intalnit-o inca, dar stim ca este la facultate(ceea ce se potriveste cu episodul in care Ted spune ca mama era la facultatea la care preda el). Daca Carly chiar e mama, atunci Barney chiar este unchiul copiilor lui Ted si Robin chiar e "Matusa Robin"

-Mama poate fi in trupa care canta la nunta lui Barney.
-La inceputul episodului Robin 101, poti vedea in fundal camere de fotografiat si un album foto, deic mama ar putea sa fie fotograul de la nunta lui Barney.

big grin mai avem pana la marea dezvaluirelaughing

2 răspunsuri:
| TicAlex a răspuns:

Acum in toamna trebuie sa apara sezonul 8. Nu stiu data exacta.

| Adrianetc a răspuns:

Urmatorul episod va fi pe 25 septembrie. intra pe vplay