| nini_2245 a întrebat:

Ma intrebam:Ce muzica le place altora? Mie imi place muzica lui justin bieber:never say never, love me, baby, one time, one less lonley girl si favorite girl! ce muzica va place de mai sus si ce muzica va place in general?

Răspuns Câştigător
| CriminalMinds a răspuns:

Bună!happy
Justin Bieber a reuşit să cucerească generaţiile de 8-14 ani şi chiar a făcut o treabă bună. Mie îmi plac genuri muzicale mai complexe, mai regăsite la adolescenţi, la unii adolescenţi. Pop-rock, Metal, Indi, Hip-hop (mai mult rap), foarte mult house, dance spre electro.happy
Bye!kiss

13 răspunsuri:
| DeepInDarkness a răspuns:

Nici una de sus si imi place Andra, Dj Sava feat Raluka, Antonia, Lady. G., Iyaz, etc.

| PCDemon a răspuns:

1) Nu ai postat la gategoria buna.
2) Nu-mi place Justin Bieber.
3) Muzica Pop-Rock, Ambiental, Balada, Rock'N'Roll.

| 46 a răspuns:

Ce piesa de mai sus?
Niciuna! Justin Bieber Sucks!

Ce muzica in general?
Rap, hip-hop, house...

| 1cosmin2001 a răspuns:

Mie imi place rock : pheonix, metalica, celelalte cuvinte, pink floyd, iron maoden, fara zahar, dire straita, etc.

| UninspiredName a răspuns:

De mai sus...:-& nu imi place Justin Beibere, eu ascult Rock, Punk, Rap, Goth, Screamo...

| MyWorld a răspuns:

Doar Justin Bieber si Usher :X:Xlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place muzica de la hanah montana forever

| YiaSwimsInTheWater a răspuns:

Imi place mult rock-alternativ, indie, urban, goth. Da si nu imi place JB. A facut o treaba buna, a ajuns repede in topuri dar pe mine nu ma inpresioneaza.

Răspuns utilizator avertizat
| MaraSM a răspuns:

Pentru inceput ai cam gresit categoria si imi plac toate mel de mai sus plus restul mel ale lui Justin Bieber. Alt gen de muzica este hip-hop putin rock(doar TH si doar Don't Jump, Ready set go si Automatic), muzica house, de clubsi altele

| alexia98 a răspuns:

Justin bieber in general r&b, pop, rock

| RomanovRaluca a răspuns:

Jb love struck

| Elyy_1788 a răspuns:

Justin Bieber!