| rikku2010 a întrebat:

Ma, nu stie nimeni dc nu mai da nini pe disney channel la 21:25? Ca nici luni si nici azi (marti)
nu da cumva la alta ora? sau nu mai da deloc?
imi spuneti?puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Lorena_2784 a răspuns:

Stttttiiiiiuuuuuu dclaughing

pentru ca e VACANTTTTZZZZAAA si de fiecare data in vacentele mai scurte nu da...la un moment dat si eu m-am speriat si am spus ca nu se poate da am judecat logic:-> si am reusit s dau peste raspunnnnnnssss>big grin

9 răspunsuri:
| purplestar14 a răspuns:

Am observat si eu asa...nu stiu ce sa intamplat.pe toate programele TV a aratat ca este dar pe Disney Chanel nu s-a difuzat.nu stiu ce s-a intamplat.

| Lorena_2784 a răspuns:

Stttttiiiiiuuuuuu dclaughing

pentru ca e VACANTTTTZZZZAAA si de fiecare data in vacentele mai scurte nu da...la un moment dat si eu m-am speriat si am spus ca nu se poate da am judecat logic:-> si am reusit s dau peste raspunnnnnnssssbig hug

papa:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil nu mai sunt traduse

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu si ma enerv si app, luni a fost ca m-am uitat eutongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca o sa dea de luna viitoare o fi fost un fel de intrerupere cine stie dar la sfarsit se casatoresc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off vreau nini! cred ca o sa inceapa astazi (vineri 28ian) asa am auzit ) dar mai exact (cred) ca luni cand suntem in vacanta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca aia care difuzeaza nini numai au bani sa plateasca... crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu arata nici la program tv nu mai este poate o sa mai dea dar nu mai dau si le-am vazut pe toate m-am uitat pe youtube!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din martie posibil d p 7 dar cand nu mai e progagramul d marti si vineri atuncealaughing sincer