Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 26 Decembrie 2024 sunt:
Bună. am nevoie de ajutor, caut un serial spaniol care era difuzat pe "Acasă" din câte îmi amintesc. Știu că erau 4 fete care au aflat ca sunt surori ( sper să- mi amintesc bine), știu că ...? (mai mult)
Buna! Ce filme si ce seriale ati mai vazut in ultima perioada? Vreau sa imi recomandati si mie ceva bun, va rog frumos.
Craciun fericit tuturor! Stie cineva cand apare Squid Game pe Netflix? Stiu ca pe 26 dec dar ma refer la ce ora ca doar nu isi face aparitia la 00:00 ora Romaniei. Nu ma intereseaza alte platforme legale...? (mai mult)
Bună.Vă rog să- mi spună cineva dacă știe cum se numește acest film.Pun aici link- ul cu acest film, pentru că nu știu cum se numește acest film.Acesta este link- ul cu filmul...? (mai mult)
Se mai dă Ce spun românii pe Pro TV?
Caut un serial pe care l- am vazut acum mai multi ani. E in spaniola, o profa de drept se indragosteste de un student de- ai ei. Intre timp studentul pare sa aiba legatura cu moartea prietenei ei celei...? (mai mult)
Buna seara, cred ca era 2012 cand am vazut un film cu un grup de ( prieteni, persoane )nu mi aduc aminte exact care au ajuns intr o casa parca era intru n lan de porumb tin minte, si aceasta casa era...? (mai mult)
Bună, de câteva zile nu mi dă pace o amintire cu un desene animat pe care l- am văzut acum mult timp, pe când eram copila. Mai pe scurt, știu ca era difuzat pe minimax și avea ca personaj principal...? (mai mult)
Stie cineva cand se va mai difuza la TV filmul romanesc,, anul nou care n-a fost"?
Îmi recomandati niște seriale mai vechi dar foarte bune? De prin anii 80-90
Salut, vreau să văd serialul Conan dar nu îl găsesc nicăieri.serialul a fost difuzat mai de mult pe AXN black și nu l- am vizionat pe tot. dacă știți unde îl pot viziona vă rog să mă...? (mai mult)
Buna TPU si Craciun Fericit. Nu stiu cum sa incep dar incerc sa fiu pe intelesul tuturor... 1. Cum sa numeste cantecul sau colinda din Singur Acasa ( Home Allone ) atunci cand Marvin & Harry se uita...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, cu ceva timp în urmă am văzut o dramă asiatică care mi- a plăcut și aș vrea să o revăd dar nu o pot găsi. Era din genul istoric, erau mai multe regate și aveau o tradiție...? (mai mult)
Buna seara, oare stiti cand o sa apara Moartea in vacanta pe Netflix? Dar serialul From cand o sa apara pe Netflix?
Opțiunea de rezervare online și cumpărarea biletelor la ghișeu la cinema city a fost scoasă?
Penultimul serial vizionat de mine a fost Peaky Blinders, mi- a placut enorm sa fiu sincer. Apoi am zis ca incerc Breaking Bad, vazand ca are foarte multi fani. Nu mi- a placut deloc, m- am uitat primul...? (mai mult)
Care este cea mai buna franciza de film în opinia voastră care merita vizionata macar o data in viata?
Salut TPU! Mi se pare mie sau Harry și Marv și-au încasat-o mai rău în al doilea film din Singur acasă decât în primul?
Bună searaaaaa oameni! Voiam sa întreb și eu dacă știe cineva cum o cheamă pe actrița din lecții de viață din sezonul 1, episodul 30 "Minciuni" Ana Maria. Vreau să i aflu numele real. Așa...? (mai mult)
Salutare! Am văzut un film sau un serial(nu mai știu ce era ) cu 2 frați negri care erau gangsteri, conducea unul dintre ei toată familia, avea un rolls royce negru. Era ceva francez filmul/serialul....? (mai mult)
Caut un film asiatic vechi, poate de vreo 20 de ani, cu un luptator care se antreneaza infigand mainile in nisip si apoi in lemn (copaci) si chiar oameni. Stie cineva ceva de genul asta?
Caut un film romanesc vechi care l- am vazut la tv. Era vorba despre comunism sau 1989 revolutia. Stiu doar ca spre final actorul principal se trezeste in morga sau undeva la incinerare si este acoperit...? (mai mult)
Buna! Unde pot gasi desenele animate Aladdin, toate cele 86 episoade dublate in romana? Cand eram mica, erau difuzate pe tvr 1. Am gasit seria completa pe net, dar in engleza. De dragul nostalgiei,...? (mai mult)
Buna ziua, Caut un film mai vechi. Imi aduc aminte doar niste scene dar poate cineva poata s ma ajute Era vorba despre un cercetător sau doctor ceva care vroia sa izoleze sufletul omului la moarte. ...? (mai mult)
Care mă poate ajuta va rog să găsesc un desen mai vechiii? Era vb despre o lume cu cățeluși și o fată care le găsea stăpân fiecăruia din ei, și avea parca un colier in forma de inimaa
Seriale lungi care sa ma tina captiv sa nu ma plictisesc repede ( gen mister, horror, dragoste, fantezie ) plot twist bun, dau fundă!
Salut, am un film si vreau sa il gasesc, dar nu stiu cum se cheama, cine poate sa ma ajute? Filmul e cu un hot care s- a eliberat din puscarie si merge la o banca pentru un interes personal si in timp...? (mai mult)
Salut,stie cineva un site gratuit unde se pot găsi emisiuni foarte vechi românești de acum 10, 15,20 ani?
Stie cineva daca s-a difuzat xu ani in urma serialul Shameless la televizor? si daca da, pe ce program?
Buna, unde pot sa urmaresc serialele alea vechi de pe Disney Chanel fara sa platesc (alex&co, soy luna, etc)
Va salut! Am o problema, este vorba despre un film, nu mai stiu actorul principal, am crezut ca e Paul Walker dar nu e, nu cred, este vorba despre un barabat si iubita lui. Ei nu prea se inteleg, ...? (mai mult)
Bună! Caut activ de cateva săptămânii un film horror vechi, nu- mi mai aduc aminte numele doar unele secvențe...un grup de tineri petrec sărbătorile într- o casă dar sunt urmăriți de cineva...? (mai mult)
Aproape am terminat Attack On Titan si nu am idee la ce anime sa ma uit dupa.Ati putea sa- mi dati idei? Tin sa mentionez ca am vazut one piece, naruto(si shippuden), jujutsu kaisen s1 si s2, one punch...? (mai mult)
V-ați uitat la sezonul 6 partea a2-a din Kobra Kai?
Unde gasesc si eu animatia the monster? Tradusa?
Bună! are cineva subtitrarea în română a filmului OUR GIRL 2013?
Seriale gen Iubiri secrete? tot de prin vremea aia si de preferat sa fie pe Youtube? stiti cumva?
Bună! vreun serial care să semene cu prison break și actorul să fie deștept eventual si frumos ca michael scofield dau funda
Am vazut cu multi ani in urma, un film vechi in care ucigasul omora prin intemediul televizorului, avand o aparatura care trimetea o raza laser si ii omora pe moderatorii tv. Stie cineva cum se numeste...? (mai mult)
Era un film mai demult cu doua surori gemene, una era populara cealaltă nu și fac schimb pentru o zi? Știe cineva cum se numește?
Salut! Știe careva cum se cheamă un desen animat mai vechi, (anii 90’- 2000+ ) cu un copil blond sau roșcat care avea un animal de companie(hamster/șoarece, ceva mic) și au mers noaptea într-...? (mai mult)
Hei! stiu ca par ciudată dar în ultima vreme îmi place sa ascult emisiuni vechi când fac curat sau când mă machiez sau fac mâncare și tot așa, sunt și eu curioasă dacă aveți idee unde pot ...? (mai mult)
Hei, știe cineva titlul filmului in care unui tânăr i se ucide toata familia, timp in care el se afla cu iubita in subsolul casei(cel mai bun alibi) și la final se pare că el plătise ucigașii.Filmul...? (mai mult)
VORBESC DESPRE SCENARIUL SERIALULUI NARCISA. IUBIRI NELEGIUTE. IGNORATI DACA INCA IL VIZIONATI SI NU ATI DORI SA VA STRIC SURPRIZA. Vreau sa va intreb daca stiti cine l- a omorat pe Mihai, iubitul...? (mai mult)
Bună, aș dori să știu numele unui film, era despre cum un deținut evadat dintr- o închisoare în care daca încercai sa evadezi aveai un cip in cap și îți exploda capul dar acest deținut reușește...? (mai mult)
Buna, ma puteti ajuta am vazut mai demult un film cu zombie, cand toti mor in afara de 2 barbati si o fetita si in care zombii au devenit mai rapizi si rezisteti la iarna.
Stiti de un film in care o fetita moare intr-un accident, iar spiritul ei, adica fantoma umbla prin casa si se inchide intr-un dulap? De aici nu mai stiu
Știți niște filme vechi ca filmul Metropolis?
Caut un film horror, unde este vorba despre o fetiță cu puteri supranaturale...! Am văzut numai o secvență, unde, la școală, doi colegi râdeau de ea, ea se întoarce spre ei, supărată și...? (mai mult)
Bună deci acum vreo 6 7 ani am văzut un film și chiar îl caut de f mult timp și nu l găsesc tot scriu pe google filme de genul ăsta dar nu l găsesc…. deci începutul e așa intră niște oameni...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Stefi52 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?