Eu am luat un id de pe net si merge am vb cu ea si mi-a dat si web dar nu prea sunt convinsa ca e ea, oricum incearca id:demi_lovato_lovely, j app am infintat de curand un id pentru fanii demi lovato daca te intereseaza is-ul este:fans_demiMCDlove! love demi
Vesnica intrebare care vine despre vedete gen Demi, Joe, Selena etc.Aceste vedete nu au id pentru ca iti dai seama ca volvota s-ar face ar fi milioane de oameni care ar adauga acel id.Au in schimb facebook, twitter.Ca zvonuri am auzit ca s-a impacat cu Joe(in caz ca nu stiai au fost impreuna, dar s-au despartit). Nimeni nu prea stie motivul exact doar ca se aude ca Joe i-ar fi dat un telefon si i-ar fi spus aici s-a terminat.Acum ei vor fi din nou impreuna la filmarile Camp Rock2 si au ocazia sa se iubeasca din nou.
Nici impuscatul nu mai este o idee buna, si in mormant aflarea id lu bieber sau llovato, cyrus te urmareste...
Dar cinuva a spus ca a vazut-o la web pe id-ul asta: demi_lovato_lovely at yahoo.co.uk
De fapt mai multi zic ca au vazut-o la web asa ca nu pot fi sigura. Aici gasesti mai multe variante: http://www.youmago.ro/object/view/demi-lovato/52068
Selena a avut id-ul just_selena_gomez, iar demi i-a luat id-ul stiu asta pentru ca imi dau poze inedite.
LisaJulie întreabă: