| Stefania_5129 a întrebat:

Ma simt oribil.
Sa va povestesc.
Totul a inceput acum cateva zile. Tipul pe care il plac a inceput sa ma bage in seama si sa flirteze cu mine.
Am vorbit aproximativ 4 ore in continuu, si ma simteam super bine.
Nu stiu de ce el credea ca sunt cu doi ani mai mare, si eu nu am inteles la inceput dar apoi mi-am dat seama ca crede ca sunt mai mare.
Nu stiu ce sa fac, sa ii spun adevarul?
Mi-e teama sa nu il indepartez.
CE SA FAC?
Multumesc.

5 răspunsuri:
| Robert a răspuns:

Decat sa traiesti in minciuna, mai bine ii spui adevarul.Nu cred ca-l vei indeparta spunandu-i asta mai ales intr-o lume virtuala.

| smile14 a răspuns:

Daca il placi cu adevarat ar trebui sa ii spui tot adevarul despre tine de la inceputul relatiei si daca el te place cu adevarat o sa te accepte neprivind daunele pe care le ai dar daca il vei minti pina la urma el va afla adevarul stii cum se spune adevarul intotdeauna va iesi la iveala si va fi mai rau, adica te va ignora si te va uri.Cel putin asta cred.
succese!

| Ioanaa96 a răspuns:

Eu cred ca e mai bine sa spui adevarul.ca poate pana la urma tot va afla.si o sa se supere pe tine... spune-i adevarul. daca ii place cu adevarat de tine.atunci.nu se va departa:*[fundita?]

| diana_3033 a răspuns:

Intreaba l ce varsta ar trebui sa aiba prietena ideala mai mare mai mica decat el si daca zice ca vr sa fie mai mare cu 2 ani spune-i adv o sa te creada sincera si ca arati mai matura(ceea ce e bine) pentru varsta ta

| Stefania_5129 explică:

@Robert, am vorbit face 2 face, nu "virtual"