Buna! Crima de onoare se face daca o femeie se culca cu un barbat inainte de nunta. Iar daca se intampla asa ceva familia ei o omoara pentru onoare si de aceea se numeste crima de onoare. Iar atunci Ilinca a asistat la una cand se plimba cu Amir pe plaja si in acel timp o fata a ars de vie pentru ca i-a dat familia ei foc.
Sper ca te-am ajutat!
Crima la care a asitat Ilinca:O fata musulmana a ramas insarcinata inainte de casatorie cu baiatul care a fost ales ca sa-i fie sot si pentru asta a fost arsa de vie pe malul marii chiar de catre familia ei.Asa se "spala" onoarea familiei.
Iti explic eu ca m-am uitat la toate ep. Deci era intr-un ep.cand amir a duso pe ilinca in beled des noor ei se plimbau pe plaja si dintr-o data in zare se vede o femeie arzand de vie.ilinca se sperie iar amir se duce si incearca sa stinga focul.amir nu reuseste si ilinca incepe sa planga si a ramas cu o trauma.
Crimaa de onoare e atunci cand cineva din familie omoara o femeie tot din familie, acea femeie presupunandu-se ca a facut ceva grav.acel care o omoara este grav iar ilinca a asistat la asta pe plaja cand s-a dus in beled el nor
Paaai
crima de onoare e atunci cand o femeie musulmanca ramane insarcinata inainte de a se casatori.
si ilinca chiar a asistat la o astfel de crima plimbanduse pe plaja cu amir si eu urmaresc acest serial si ma bucur sa intalnesc pe cineva care aprecieaza filmele de calitate
Adica cand o femeie face greseli mai mari de egzempulu atunci cu ilinca ca a ramas aia insarcinata fara sa fie casatorita! O omoara ccineva ales de ei si cine a omorato este considerat erou!
Eu nu ma uit prea des. dar am vazut episodul ala.cred. pai musulmanii fac crima de onoare, adica daca o femeie nemaritata se culca cu un barbat sau ramane insarcinata sau isi inseala sotul, musulmanii o omoara ca sa salveze onoarea barbatului aceluia, familiei lui sau a ei (nu stiu exact onoarea cui).
Ilinca a asistat la o crima de onoare.era pe plaja parca cu Amin si era o femeie pe acolo.si dintr-o data au aparut doi barbati, care au turnat benzina pe acea femeie, dupa care i-au dat foc...atat
mie mi se pare oribil, nu stiu daca aceste crime chiar au loc la musulmani...
Pune intrebarea ta si pe Raspuns-Rapid, poate gasesti raspuns si mai castigi si 3 cartele vodafone cu 1000 de minute si 1000 sms uri! www.raspuns-rapid.info/concurs
Andreea_5313 întreabă: