| GolopențaAdrian a întrebat:

Mai pun intrebarea aceasta odatabig grineci era un film mai demult care l-am vazut la tv si ce mi-a ramas din el este ca:Este vorba de un templu/piramida nu mai stiu care avea un timp in care sa fie scufundat de o apa care avea un dig si niste oamenii intra in ea inainte sa se scufunde ca au de dezlegat un mister cred si incepe sa se scufunde acel templu si in interiorul piramidei in care este o piatra iese un monstru ceva si ii fugareste pe aceia afara si se darama aceea piramida si iasa o testoasa verde uriasa cu care actorii din film se lupta.Mai mult nu imi aduc aminte.Cum se numeste acel film?

12 răspunsuri:
| GolopențaAdrian explică (pentru faramatania):

Esti sigura?

| faramatania a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

E cu semn de întrebare, nu vezi?

Nu nu e ala dar este cu un templu care actorii trebuie sa dezlege misterul inainte sa se scufunde

Da,ai mai pus întrebarea asta,mai demult, am căutat acum.Ți-am răspuns și atunci, dar diferit, păreau, de fapt 2 întrebări.Iar descrierea mai sumară.

Da credeamca am zis din doua filme dar nici acum nu-s sigur

Posibil să fie/să povestești, din două filme sau nu...Mai gândește-te la niște detalii, poate că-l găsim până la urmă.

Nu stiu ca era demult si nu stiu de ce e asa greu de gasit.Am niste cd-uri cu filme vechi de prin 2002, 2004 poate o fi acolo cred dar oricum vedem deseara ca trebuie sa plec

Ok!

Răspuns utilizator avertizat
| Andrei_Catalin_1993_t5yx a răspuns:

Doi scheleti se trag de piele laughing)) (glumesc)