Nu am nimic cu userul care a răspuns după mine, dar vezi că dacă ţi-a dat o cantitate, nu înseamnă şi calitate.
Tu ai cerut ceva specific horror. Nu toate din lista aia sunt horror. Prezenţa unei forme de supranatural nu e egală cu genul horror. SUpernatural poate fi considerat horror în primul sezon. După nu e. The Walking Dead e scârbos şi cu sânge, dar asta nu-l face horror. TVD şi THe Originals sunt telenovele cu vampiri pentru puşti de 13 ani. Etc.
Supernatural este chiar foarte bun, il recomand
Nu ai nimic cu userul care a răspuns după tine, taci și nu comentezi, nu este întrebarea ta, numai atunci poți să apreciezi sau să aduci vreo remarcă, altfel părerile colaterale nu prea contează sau dau cel mult o notă de cu totul altceva.
Nu am zis că nu e. Am zis că nu asta cere cel care a pus întrebarea. El vrea bun ŞI horror. Iar Supernatural nu prea mai e horror după primul sezon. În general vorbind, da. E un serial bun. Altele sunt serialele proaste din lista aia. Le-am specificat.
Corectează-mă dacă greşesc, dar nu cumva scopul site-ului e să AJUŢI pe cei care pun întrebări? Răspunsul meu e chiar relevant având în vedere că omul a cerut ceva horror. Consider că un răspuns detaliat e de ajutor. Tu nu?
Fă-mi pe plac. În loc să te arăţi ofuscată fără motiv, explică-mi te rog ce e "horror" în TVD sau The Originals...
Pentru demoni te poţi uita la Supernatural. E (şi) cu demoni, dar horror în adevăratul sens doar în primul sezon. Asta nu înseamnă că după nu mai e bun. American Horror Story în primul sezon e iarăşi ok. Poţi încerca şi Carnivale. Dar ăla e cam "greuţ". Multe elemente psiho.
Nu este întrebarea ta,repet,ce să-ți explic, vezi doar de răspunsul tău și atât și ajută cu el cât poti.Și totuși pentru că insiști, vezi că după Supernatural este virgulă, apoi altele horror, o adăugire deci la răspunsul principal.Cât de horror sunt? mai ceva decât Constantine.
Ce să-ți ia în calcul pe lângă răspunsul inițial, Supernatural și American Horror Story, din răspunsul meu, interesant ajutor.
Dominion,Penny Dreadful,The Strain,From Dusk Till Dawn: The Series, Supernatural, altele horror:American Horror Story, The Walking Dead, TVD, The Originals, Hemlock Grove, Bitten (2013),Being Human
Grimm, Sleepy Hollow, Supernatural, Ravenswood, Penny dreadful, Hemlock Groves, Constantine, American horror story, Dominion.