| AzzaMAX a întrebat:

Mai tine minte cineva, o serie de desene animate care a fost pe minimax acum 6 sau 7 ani aprox. sau mai mult despre aventurile unei familii. (Sotia era mai grasa si era mai mereu imbracata in siclam, el era mai chel, avea un baiat mai mic care era foarte destept si se pricepea la electronice si din astea si o fata mai mare care era mai tuta de fel). Baiatul a reusit sa comunice cumva cu un om din viitor ( Un batran care traia intr-o casa super moderna si avea o barba foarte lunga ) care le tot trimitea o gramada de chestii din viitor ). Daca mai vretii detalii tin minte multe bucati din episoade. Stiu ca au fost doua serii, prima aceasta si a doua ei se duc in ceva ca o vacanta si printr-o serie de ghinioane ajung sa se plimbe pe tot globul. Ca stil se vedea ca erau mai vechi gen ani 70 poate 80. Help please! puppy dog eyes Mentionez ca pe net nu am reusit sa o gasesc nicaieri si nici programe TV mai vechi de 2006...

Răspuns Câştigător
| 100SweetSmile4you a răspuns:

Acum mi-am adus aminte...Il urmaream cu mare placere in copilarie! De un timp tot imi amintesc de diferite desene anumate vechi de pe Minimax care mi-au incantat copilaria.

Dar sa revenim la intrebare:
Desenul animat despre care povestesti se numea "Familia Trasnita".
http://www.trilulilu.ro/koko1/c58479dda9b1a4

2 răspunsuri:
| YoungnWildnFree a răspuns:

Cred ca se numeste "Familia Trasnita". happy

| Etiquette a răspuns:

Desenul se numeste ''Familia Trasnita''happy.