Over the hedge, Despicable me, Horton hears a who, Dragon hunters, daca nu esti multumita incearca pe site-urile de specialitate (imdb.com, cinemarx... ).
Hei
Eu am 11 ani, si nu cred ca i-ar placea asa ceva, e pentru copii mici, ea e mai miricica, ca mine . Cred ca i-ar placea niste Cd-uri cu Vedete, mai bine i-ai face cadou un Cd cu Justin biber, rihanna, xonia, etc. NU MAI SUNTEM BEBE!
Pune-I Filmul Secretul, e foarte fain (thumbs up )
[ps: scuze pentru. dublu post daca chiar e dublu post]
Saracele fete bogate, Programul de protectie al printesei, O cenusareasa moderna, Ice princess, Camp Rock, etc.
Pentru varsta ei ar fi tot filme animate dar nu de genul cenusereasa etc...ar fi bernyard, the smurfs, rio, animals united, gnomeo si juliet, Ice Age: Dawn of the Dinosaurs. Cred ca ii vor place aceste filme, deoarece este fata si nu cred ca ii plac filmele de actiune
Buna! Stiu de un film pentru varsta ei care cred ca i-ar placea se numeste Mean Girls 2.
O poveste incalcita,Mulan,Rio,Hop,the lion king,kung fu panda,how to train your dragon,toy story,up,Gnomeo& juliet,aladdin,the princess and the frog,Hercule,happy feet,alpha and omega,pocahontas,anastasia,bambi,alice in tara minunilor,pisicile aristocrate,peter pan, lady and the tramp, spirit...
Busola de Aur este un fantasy frumos... Poti cauta pe net sa vezi despre ce e vorba in film.
Buna. de ce nu incerci ice age (toate seriile) 3 adica sau incearca pe www.emag.ro
transport graatis acasa
Daca vrei sa fie animate pentru varsta ei stiu eu
South Park si RObotzi
sunt perfectedaca nu le stie deja pe dinafara