He,he,he! Simplu si usor! Iati Windows media player 8 sau 9, cand intri in film dai click dreapta si alegi la subtitles. Funda?
Dar eu bag un stick in plasma ma, nu sunt pe calculator, plasma nu e conectata la pc, ceea ce pot face asta, dar nu vreau, vreau cu stick. intelegi ce spun?
Aa,pai desfa plasma, si este in mijloc ceva ca si un fel de procesor micut.Cumpara altul apoi, daca no sa mearga ia-ti un DVD dala pentru melodii si conectezi la plasma si alegi limba
Filmele merg pe plasma, le vad in format foarte bine, doar ca nu pot controla subtitrarea, mi-o da doar in engleaza si nu stiu cum sa o schimb.
Pai,in ce limba ai vrea? In romana nu exista la plasme,doar la TV de exigi,Dolce, TVS, din astea
Aveam un buton de la telecomanda, care dezactivai/activai subtitrarea.
Pai,telecomanda nu foloseste la nimic.Ia-ti un DVD,un docle,tvs, digi si iti bagi, altfel nu poti
Salut,Noctus! Problema e în felul următor:plasmele, în general, nu au integrată funcţia asta, de vizionare a filmelor.Doar să vizionezi imagini, să asculţi muzică şi să vezi câteva clipuri video.Atât pentru portul USB integrat în plasmă. Pentru filme de o calitată bună şi eventual cu subtitrare, îţi iei separat un DVD player sau conectezi laptopul/PC-ul prin cablu analogic la plasmă.O seară bună!
Am comandat acel cablu analog deja!
Salut am si eu aceiasi problema tocmai ce mi-am loat o plasma full hd si la unele filme merge si subtritrarea la altele nu, ce pot sa fac?