| MARI10000 a întrebat:

Mi-ati putea spune niste anime cu superpower fantasty care te fac sa pangi la fiecare episod?

Răspuns Câştigător
| ZwenKing89b a răspuns:

I caz ca nu ai auzit, su iti recomand din suflet serialul Anime cu numele "Naruto".
Sunt doua serii cu multe sezoane. Naruto, si Naruto Shippuden. happy
Eu am vazut tot inclusiv filmele.
Poate o sa iti para o bataie de joc la inceput, dar o sa ti se schimbe gandirea super mult. O sa inveto cum sa te comporti cu oamenii, cum sa iti faci viata sa fie frumoasa, etc.

Eu sper sa il vizionezi, in total sunt aprox. 700-800 de episoade si cred ca vreo 7 filme (animate).

Este vorba despre Naruto, personajul principal care are o putere uriasa in el, si anume Bestia cu Noua cozi (Kurama), el este urat de toata lumea insa el zambeste si face traznai, pana la o anumita varsta. El este orfan de familie find singurul supravietuitor.
Visul lui este sa ajunga Hokage (conducatorul unui sat extins) care este foarte puternic, el dorindu-si sa ii intreaca pe toti cei dinaintea lui.
Va creste cu timpul, dobandind tehnici (jutsu) nu iti dau spoilere de aici incolo.
Iti garantez ca o sa plangi din 5 in 5 episoade, iar cand este o lupta, vei fi pe punct de a plange, iar la final te vei bucura enorm.
Sper sa iti placa, vizionare placuta!

(Site-uri unde poate fi vizionat dublat/subtitrat)

Animekage
Desene Animate Ro
Sau doar scrie pe google:
Naruto ep (episodul).

Bafta!

2 răspunsuri:
| Cja_Radu_1998 a răspuns:

User with this ability either is or can transform into animals, whether partially or completely, as well as use the abilities, traits and appearance/physiology of animals by rearranging their own DNA structure. Users may be able to transform into alien animals and/or animals they have never encountered, such as Dinosaurs. Some may have this ability from an empty genetic code, allowing them to accept any form from which they have a DNA sample, others may be able to alter their form mentally and change just by seeing and mimicking animal features.

| AdrianaBacescu a răspuns:

Mew Mew Power
Slayers
Inuyasha