Pai,pur si simplu exista si oamnei de genul asta! de exemplu, eu am o prietena care seamana leit cu emma din h2o si fizic si psihic! deci, asa esti tu! sper ca te-am lamurit!
Pai ce e asa rau in asta? Eu as fi fericita in locul tau. Esti in centrul atentiei.
Paii,bucurate,nu multi au ocazia asta...Nu te supara din cauza asta.inseamna ca esti destul de populara si poti incerca sa le spui adevarul ce simti cand te privesc
Chiar aş vrea să te văd
Lumea, colegii, apropiaţii, ştiu de obsesia ta pentru Twilight? Dacă da, să fii sigură că nu tot ce spun e şi adevărat 100%. Nu spun că mint, probabil ai nişte chestii în comun cu Bella din filme.
În general când o persoană are un idol, sau mă rog, ceva asemănător, începe să-i semene inconştient. Presupun că ăsta e un caracter imprimat în funcţionarea creierul încă de la oamenii cavernelor care imitau
E foarte posibil că tu ai început să te comporţi ca Bella pentru că îţi place personajul. Chestia asta ţi-a scos la suprafaţă caracteristici gen "împiedicată" şi "timidă". Întotdeauna ai fost aşa? Dacă da înseamnă că lumea ar fi trebuit să facă poze cu tine şi înainte să fie Twilight o obsesie.
Şi apropo, dacă te deranjează că se uită la tine lumea ciudat, nu-i băga în seamă. Dacăt e bucuri că lumea se uită ciudat la tine, o să ţi se urce la cap.
Sincer m-ai facut foarte ciurioasa! vreau si eu o poza cu tine! si, in legatura cu problema ta, nu stiu, incearca sa iti schimbi parul(sa ti-l vopsestyi, sa ti-l tunzi) fardeeaza-te mai proeminent sau deloc si poarte ochelari mari de soare; poate merge! (oricum dupa [parerea mea esti destul de norocoasa, eu mi-as dori sa seman cu bella, adica e foarte frumoasa si simpatica, esti tare-parerea mea-)
De ce sa scapi de atentia asta? Sa semeni cu o vedeta de cinema nu este deloc rau,dimpotriva. Iar cei de la scoala nu se uita ciudat,fetele sunt invidioase si baietii te observa,ceea ce este foarte bine. Cand ai timp liber, mai fa si tu poze cu,, fanii''