Ce sa zic, totul e f romantat. Nu este cunoscuta o poveste de dragoste ce a rezistat peste ani, f faimoasa...Eu zic ca este inventata, ca filmul sa fie mai dramatic, usor lacrimogen, ca sa se vanda. E un film f frumos, dar personal nu mi se pare plauzibil( apa avea -20/30 grade, iar ea inota timp de 10 min ca sa il salveze pe Jack- intr-o temp ca asta paralizezi imediat. Si cum au de au fost ultimii ce au parasit vaporul. E doar o poveste, parerea mea.
Buna.Nu cred ca Jack si Rose au fost pe adevaratul Titanic. Jack este in film Leonardo DiCaprio. Dragostea dintre cei 2 ne invata sa nu tinem cont de parerile celorlalti, doar sa avem incredere in ceea ce simtim.
Actorul e leonardo di caprio! ...si nu povestea nu e adevarata, e o fictiune!, a existat intr-adevar un anume joseph dawson, dar nu avea legatura cu jack ...in plus ca lucra in camera fochistilor!
Nu n-au fost pe adevartul Titanic... Jack=Leonardo DiCaprio(36 de ani) si Rose=Kate Winslet(35 de ani). Daca au fi fost pe adevaratul Titanic nu au mai fi trait acum
Si pe mine m-a impresionat:( dar din pacate cei 2 au fost doar niste personaje fictionare:( uite citeste aici http://www.chasingthefrog.com/reelfaces/titanic.php
In realitate jack a fost pe titanic si rose si este iar adevarat jack a murit inghetat iar rose salvata, filmul a fost facut dupa informatiile spuse de rose dupa ceva timp ce sa scufundat titanicul
Chiar nu intelegeti ce s-a intamplat.Rose a explicat dupa mai mult de 50 de ani tot ce s-a intamplat normal ar trebui sa o credem doarece ea a fost singurul supraveituitor care a stiut exact ce s-a intamplat.Mai e cineva in viata dar pe atunci avea doar 9 luni deci nu poate explica ce s-a intamplat.Eu sunt de parere ca totul este adevarat, dar din pacate nu este nici o informatie despre acest Jack Dawson...
Si mie imi place f mult filmul titanic! Intradevar, a existat"vaporul care nu se scufunda"! Filmul este facut pe calculator, dupa imaginile pe care le aveau din ocean si cu pozele facut inainte.Toti erau acori:Jack=Leonardo Di Caprio, Rose=Kate Winslet.Va dati seama ca adevarata poveste a fost prin 1916, iar filmul a aparut prin 1997...asa ca rose cea adevarata nu avea cum sa joace in film! El este superb...{cam asta e parerea mea}
Cum sa aiba apa -20/30 grade celsius, nu are cum, daca era asa apa era inghetata, apa avea 2-3 grade, au putut rezista in ea, au putut supravietuii datorita adrenaliniei care a intervenit datorita acelui moment de panica. cum poti sa zici ca a fost inventata povestea daca chiar supravietuitoarea a povestit ce s-a intamplat? totul este real