Cred ca glumesti. Robert Pattinson nici nu se poate compara cu Taylor Lautner.Are un corp de tot... pe langa Taylor care il are foarte bine lucrat.Chiar nu stiu ce vad la Robert. Multi spun ca este iubit pentru rolul din Twilight pentru ca acolo este oarecum mai frumos dar in realitate lasa de dorit.
Iar Orlando Bloom, Chace Crawford, Christiano Ronaldo si Ed Westwick dupa Justin Bieber?! Wow. Cei care au facut topul sunt total luati de ape.
Doar Ian Somerhalder merita :x Love Demon :x http://wiki.vampire-diaries.net/Damon_Salvatore_%28TV%29
Eu ca baiat.nus de acord e urat baiatu ala. robert! primul cred ca se potrivea ronaldo! dar voi fetelor faceti topu:*
Pfu, pai sunt de aceeasi parere. Doar pentru ca sunt celebrii vampiri, nu inseamna ca sunt si sexy
Singurul care imi place cum arata din aia toti este taylor lautner
restul varzaaaa!
Sa stii ca nu merita. JB are 16 ani si e in primii 20, atunci cristiano ronaldo trebuia sa fie multimea vida sau cum?
Robert Pattison e atat de urat o. O! Ce cauta pe primul loc? Taylor Lautner e ok, cred ca sta bine pe locul 2...sau trebuia pe 1 Ma rog... dar Justin Bieber pe locul 7?! E un copil, cum sa fie sexy?!
Adevarul este ca poate Robert nu ar fi meritat locul 1. dar locul 2-3 tot il merita. . si cred ca Taylor Lautner sau Justin Bierber merita locul 1
Mie imi place robert pattinson dar nu cred ca e sexy, justin bieber chiar nu este sexy deloc nu stiu ce cauta in topul asta. cred ca ian sau taylor trebuia sa ocuupe primul loc.
Clar niciunul n-ar trebui locul 1.Clar ar fi trebuit sa fie luat de Nick Jonas.
Nu stiu. sper sa nu sara la mine in cap cei care il urasc pe justin. dar cred ca merita sa fie pe locul2.sau macar 3.(nici eu nu-s asa mare fana. dar imi place cum arata.//)