| TudyMNX a întrebat:

Naruto...cine e lideru akatsuki adica eu cred ca ar putea sa fie madara, pain sau tipu ala cu nume ciudat am si uitat cum il cheam eu cred ca minato a fost lider akatsuki si nu mai este vreau sa aud pareri

Răspuns Câştigător
| saku970 a răspuns:

La inceput ne-a facut impresia ca este Pain dar dupa aceea ne-a arata ca Pain primeste ordine de la Madara, iar dupa moartea lui Pain, Madara a luat conducerea. Minato a fost al patrulea hokage si tatal lui Naruto!

6 răspunsuri:
| Larrissa21 a răspuns:

Lideru akatsuki e madara aka tobi.
Minato n-are leg cu akatsuki, el a fost al patrulea hokage

| TheBlueDragon a răspuns:

Lideru akatsuki e madara aka tobi.
De minato nu stiu nimic...

| TerosistJocker a răspuns:

DEci tobi nu are legatura cu madara am citit manga si madare nu e tobi si lidel akatsuiki este tobi si minato ce treba are cu akatsuki el e al 4-lea hokage si sar pute sa-mi aiba treaba si zetsu dar pentru cei care nu ai citit manga(benzile desenate din naruto care este cu multe epioade aninte)tobi nu e madara madara o sa fie reinviat de kabuto deci fara sa ma njurati TOBI NU E MADARA!

| Loome a răspuns:

Bro, Akatsuki e organizația aia ce pândesc jinchuurikii ca să le ia demonii, și Naruto e unu din jinchuuriki.
De ce ta-su, Minato, mort de altfel, ar fi împotriva lui Naruto?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gresit te rog TheBadAngel inainte sa dai funda sa te uti si la raspunsurile mele. Akatsuki este infiintata de YAHIKO. Dupa moartea sa Nagato continua autoriatea fiind servita de cadavrul lui Yahiko impreuna cu Konan si Pain. Dupa moartea lui Pain si Nagato Uchiha Madara conduce Akatsuki.Dar Uchiha Madara prin clona sa Tobi iar Minato Namikaze(Yondaime, 4 Hokage) este salvatorul satului frunza de Kyuubi si tatal lui Naruto cel care este considerat unul dintre cei mai puternici HOkage el fiind chiar foarte puternic!
MAcar un vot