I-a dat puterea pe care va trebui sa o foloseasca ca sa-l opreasca pe sasuke cand va ataca satul
@anonimul
Flacarile acelea negre se numesc Amaterasu.Eu stiu ca nu a murit luptandu-se cu Naruto, dar inainte de lupta cu Sasuke, Itachi s-a intalnit cu Naruto si i-a dat o putere pe care sa o foloseasca in caz ca Sasuke ataca satul.Eu chiar nu stiu ce putere i-a dat...
I-a dat o cioara care avea Manghekio Sharinganul lui shisu prietenul lui itachi
Lui Naruto niciuna lui Sasuke poate.I.a dat Manghekio Sharingan sau o putere de.a lui
P.S.:Sunt mare fan Naruto
Ff.ciar nu stiu ...am cautat si aici: http://naruto.wikia.com/wiki/Itachi dar nu am gasit nimic...
Itachi nu a murit luptanduse cu naruto, a murit batanduse cu sasuke, si i-a dat 2 puteri foarte tari,ia dezvoltat sharinganul,acum poate sa faca niste flacari negre cu ochii care nu se sting pana cand nu distrug corpul pe care la atins,si puterea de al invoca pe Susano'o, adica aura aceea violet din jurul lui, care il ofera foarte multa aparere si atac
Ba da! Lui Naruto i-a dat o putere! Dar nici eu nu stiu ce.In fiecare episod nou sunt cu sufletul la gura sa vad. daca ne va zie . asta e mai avem de asteptat. sa pasti fericit/a!
Da-mi si mie un link si dovedestemi ca i-a dat lu naruto puteri, da-mi un link cu episodul in care ii da puteri
Http://www.anime.kage.ro/anime/naruto-shippuden/naruto-shippuden-126.php
http://www.anime.kage.ro/anime/naruto-shippuden/naruto-shippuden-152.php
Aici poti vedea dovada :)
Eu cred ca e rinnegan-ul
In episodul 152 iti arata cand ii da cioara.
Kakashi nu are Sharingan de mic.Sharinganul lui i-a fost dat de Nagato, cooechipierul lui, inainte sa moara.
Sharinganul lui Kakashi e de la Obito Uchiha am gresit cand am zis Nagato.
Pai si cand i l-a dat, daca nu cad era mic!?
Pai da dar nu s-a nascut cu sharingan, asta am vrut sa zic.
Ireneishere pai citeste manga daca esti nerabdatoare
Obito i-a dat sharingan-ul lui kakashi cand era pe moarte
Itachi nu i-a dat nicio putere lui naruto( poate i-a dat-o prin gura:-)) ) naruto nu s-a ales nimic cu cioara aia care dupa parerea mea, itachi s-a folosit de naruto stiind ca era pe moarte si i-a dat aceea cioara. cioara aia a omorat-o prin amaterasu(flacari negre)
Am zis eu altceva?!
In niciun caz nu cred ca i-a dat rinegan deoarece el a scuipat puterea care ia dato in manga in forma unei cioare
Adevarat ca i-a dat o putere speciala lui naruto din cate am auzit si asa mi se pare si mie i-a dat o putere legata de sharingan si stiu sigur pentru ca singura putere a lui Itachi sta in ochi deci e o putere legata de sharingan asa cred eu 95 %. Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa imi puneti sunt fan naruto si stiu absolut tot ce s-a intamplat de la inceput si pana acum. Sper ca raspunsul meu ti-a fost de folos .
NARUTO NU E DIN CLANUL UZUMAKI. Ca sa fii din clanul Uzumaki trebuie ca mama si tatal sa fie din uzumaki. Mi se pare mie sau pe taicasu il chema Minato NAMIKAZE si pe mama lui Kushina UZUMAKI? Deci naruto e "CORCITURA" de uzumaki + ca nu are parul rosu ca cei din clanul uzumaki precum Kushina sau Nagato.
Iar raspuns pentru intrebarea lui este asta!
Puterea care ia dato itachi lu naruto se presupune q sunt 2 variante:
1:Eternal Mangekyou Sharingan
2:Spiritul lui itachi sau ceva de genu deoarece:
Cand itachi va fi reinviat de kabuto prin edo tensei(in manga deja la reinviat pe itachi si nagato)el se va intalnii cu naruto si va lua aceea cioara din naruto pentru a nu putea fi controlat de kabuto
Deci alt motiv pentru care itachi i-a dat lu naruto aceea putere este ca el odata ce era bolnav...pe moarte poate se astepta ca cineva sa il invie sub edo tensei sau altceva si a askuns aceea parte in naruto deoarece cand va reinvia sa nu poata sa fie controlat.
I-a dat lui sasuke Manghekio Sharingan. putea si sasuke sa ''faca rost" de acest sharingan dar trebuia sa il omoare pe cel mai bun prieten al sau. totusi de fiecare data cand el foloseste manghekio sharingan incep sa-i sangereze ochii. pe langa asta el a primit si o putere de a produce flocari care nu pot fi stinse si care se opresc decat dupa ce nu mai au ce arde.
HEi Askultati aici...
1) itachi nu ea dat nico putere lui naruto
i-a dat o parte din puterile lui.
2)cum poate sai dea iachi rinengan lui naruto cand nici el nu are!?
3)bai omeni buni nu madara ia trezit puterile rineganuluilui pain. doar el o avea din kopilarie de cind jiraia ai era sensey...in plus jiraia spunea ca el (pain) avea abilitatea celor 5 tipuri de chacra vint, apa, fulger, foc, pamint. asa ca nu ia trezit nimeni puterile lui pain
rineganul lui era trezit din nastere
Paii i`a dat o cioara care era o parte din puterea lui Itachi, dar itachi cand a murit i`a dat totul lui Sasuke
Itachi i-a dat lui naruto o cioara care avea Manghekio Sharingan lui shishu
Va zic eu ce poate sa faca naruto cu puterea lui itachi, cu ajutorul aceste puteri poate trezi rinnegan in el exact ca nagato.Nagato(pain) a trezite rinnegan cu ajutoru lui madara care i-a dat putere din clanul uciha nagato fiin ca naruto din clanul uzumaki. Mai cititi manga si va veti lamuri. Ca sa trezesti rinnegan in tine trebuie sa ai puterea celor din senju adica cei din clanu uzumaki si puterea celor din uchiha.Si pentru cei care nu stiti naruto este ca o reincarnare a inteleprului celor sase cai el este salvatorul lumii daca cititi manga va veti da seama si va veti lamuri eu situ asta ca am si rude in japonie care stiu mult mai multe abia astept sa vad si episoadele pe anime kage din manga
Anonim. Esti cam prost.
NARUTO NU E DIN CLANUL UZUMAKI. Ca sa fii din clanul Uzumaki trebuie ca mama si tatal sa fie din uzumaki. Mi se pare mie sau pe taicasu il chema Minato NAMIKAZE si pe mama lui Kushina UZUMAKI? Deci naruto e "CORCITURA" de uzumaki + ca nu are parul rosu ca cei din clanul uzumaki precum Kushina sau Nagato.
Iar raspuns pentru intrebarea lui este asta!
Puterea care ia dato itachi lu naruto se presupune q sunt 2 variante:
1:Eternal Mangekyou Sharingan
2:Spiritul lui itachi sau ceva de genu deoarece:
Cand itachi va fi reinviat de kabuto prin edo tensei(in manga deja la reinviat pe itachi si nagato)el se va intalnii cu naruto si va lua aceea cioara din naruto pentru a nu putea fi controlat de kabuto
Deci alt motiv pentru care itachi i-a dat lu naruto aceea putere este ca el odata ce era bolnav...pe moarte poate se astepta ca cineva sa il invie sub edo tensei sau altceva si a askuns aceea parte in naruto deoarece cand va reinvia sa nu poata sa fie controlat.
naruto2011 întreabă: