In animele original nu se intampla asa ceva. Sigur acest video e eitat. Eu ma uit de mult timp la Naruto si stiu sigur ca nu a fost un astfel de episod. Ceva asemanator se intampla si intre Sasuke si Sakura ===dar de fapt Sasuke este Naruto care a folosit o tehnica de transformare.
Nu mi se pare ca se potrivesc deloc.Iar videoul ala e editat.In episodul original, care e suuuuper vechi, Sasuke se lupta cu Naruto, nu cu Hinata.Deci incearca sa te uiti la anime, nu posta chestii fara sa stii.
Daca te referi la pre-sippuuden; stiu ca am vazut episodul ala.Eu ma uit la anime; dar inca nu am ajuns la sippuuden(sunt la 199).Si ala nu poate fi din pre-sippuuden pentru ca sasuke are hainele ca ale lui orochimaru
Da,este din pre-shippuden, dar videoclipul este editat.Eu am vazut toate episoadele din Naruto si la Naruto Shippuden am ajuns la episodul 259, adica ultimul lansat.Si eu nu am vazut in niciun episod asa scenele alea cu Hinata si Sasuke.Deci sunt clar editate.
Stiu ca unele scene sunt editate; dar totusi cred ca ceva ceva tot se intampla.Din moment ce nu am vazut inca tot nu stiu dar o sa ma uit si o sa vezi tu
Ok,ok.Eu doar ti-am zis.Dar speranta moare ultima, asa ca continua sa speri la Sasuke si Hinata, desi nu cred ca ai prea multe sanse pentru ca nu sunt scene romantice in Naruto deloc.
Stiu; dar totusi cum ai zis si tu: speranta moare ultima, asa ca voi continua sa sper la Sasuke si Hinata
Keep it going! Btw:Naruto forever!
Certainly!
Tu cu cine ai vrea sa fie sasuke(sa nu zici sakura ca te bat!)
Pai sincera sa fiu, Sasuke nu e chiar personajul meu favorit, deci nu prea il vad impreuna cu nimeni...Personajul meu favorit e Gaara, pe care din pacate nici pe el nu il vad cu nimeni.
:X Si mie imi place de gaara.E chiar dragut si puternic.Pacat ca-si„pierde"monstrul
Nu stiu daca e chiar pacat.Cand o sa ajungi pe la episodele 400 si ceva din Naruto Shippuuden o sa vezi tu ce ca lumea e.
De abia astept. Oricum nu am aflat demult de Nruto de aia sunt la pre-sippuuden dar mai am cateva ep si in curand o sa te ajung
One more Q:In sip. apare Sai?
Da,normal.In special in primele parti din sezonul 1 din NS.
Mersi! mersi! mersi!
Cp.Imi place sa raspund la intrebari despre Naruto, unde clar sunt experta.
Hmmm...s-ar potrivi un pic...dar oricum in naruto nu e nimic care tine de dragoste, speram sa fie ceva intre personaje dupa ce se termina shippuden, adica in akippuden, dar e foarte putin probabil, pentru ca cel care a facut naruto cica nu vrea "scene obscene". ciudat, nu cred ca tipul ala stie ce e dragostea din moment ce nu are nici o scena in naruto
SASUKE +HINATA forever
NARUTO +SAKURA forever
uitati-va la sasuhina criminal e clar ca se potrivesc si kishimoto a zis ca naruto are sa fie cu sakura iar hinata cred ca se potriveste si dupa infatisare si dupa tot tot tot cu sasuke