Little Man - o comedie super tare. In orice stare de spirit te-ai gasi el te destinde si te face sa razi pe tot parcursul lui.Chiar merita vazut.
Happy Gilmore-Asta este primul film cu Adam Sandler pe care l-am vazut si unul din preferatele mele la acea vreme. Cred ca l-am vazut de cel putin 3 ori.Multe faze haioase situati si replici amuzante!
White Chicks-un film la care am ras cu lacrimi. Draguta idee si buna interpretare actorilor fac un film de nota 10 ce nu trebuie ratat.
Adam Sandler estea actorul meu preferat! filmul lui Click{trecand prin viata} m-a facut sa plang de 3 ori nuht dc, dar filmul ala ma doboara mereu.
Grown ups, Get him to the greek, Love at first Hiccup, American pie 1, 4, Girl next door, Mean girls.
Mrs. Doubtfire, Mrs. and Mr. Smith, Wedding Date, Wedding Crashers, Two Weeks Notice, 10 Things I Hate About You, Never Been Kissed, 50 First Dates, Sex And The City, Love Actually, Just Married, What Happends In Vegas, Must Love Dogs, America's Sweethearts, You've Got Mail, In Her Shoes, Fever Pitch
Succes
"Some like it hot", doi barbati deghizati in femei care roiesc in jurul lui Merlin Monroe, iar toti trei fac parte dintr-o trupa de jazz.
Blonde ambition
bona de la fortele speciale
New York taxi(asta e cel mai tare)
astea sunt filmele care ma amuza f tare...sunt geniale