1.Vampire knight si Vampire knight guilty
2. Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru (Uraboku)
3.Clannad
4.Clannad after story
5.Another
6. Junjou Romantica (e yaoi... daca vrei te uiti, daca nu, nu, ti le dau pe cele pe care le-am vazut)
7. Dantalian no Shoka
8.Hakuouki si sezonul 2 Hakuouki Hekketsuroku
9.Itazura na Kiss
10. Ouran high school host club
11.Nana
12.Fruits Basket
13.Death Note
14.Hellsing
15.Rosario+Vampire
cam atatea imi amintesc, gasesti mai multe pe kage http://anime.kage.ro/animelist.php
daca e sa-ti recomand... cel mai mult mi-au placut cele scrise la numerele 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, dar asta e numai parerea mea, toate sunt frumoase si merita vazute
Mawaru Penguindrum, Inu x Boku SS, Kaichou wa Maid-sama, Durarara, Ouran High School Host Club, Uta no Prince sama, Lovely Complex. Hell Girl, Kuroshitsuji, Bakuman, Shakugan no Shana, K-On, Gintama, Stein Gate, Clannad, Death Note, Nana, Nodame Cantable, Toradora, Chihayafuru.
Unele le-am văzut, altele nu.
Incearca Ao No Exorcist, Kuroshitsuji, Fairy Tail [nu are legatura cu zanele] sau Naruto. Junjou Romantica sau Sekaiichi Hatsukoi sunt tari dar doar in cazul in care iti place yaoi. Daca vrei un gen mai special ma poti intreba.
Stii ala care e cu un baiat care are un lant si cheia o are o fata dar lui ii place de o fata din clasa si el ave o promsiune cu fata care are cheia
Stii ala care e cu un baiat care are un lant si cheia o are o fata dar lui ii place de o fata din clasa si el ave o promsiune cu fata care are cheia.
Bleach
Death Note
Dragon Ball
Dragon Ball GT
Dragon Ball Kai
Dragon Ball Z
Fairy Tail
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
High School DxD
Highschool of the Dead
InuYasha
InuYasha – The Final Act
Nana
Naruto
Naruto Shippuden
One Piece
Ouran High School Host Club
Regele Shaman
Hell Girl (Jigoku Shoujo)
Hell Girl Two Mirrors (Jigoku Shoujo Futakomori)
Hell Girl Three Vessels (Jigoku Shoujo Mitsuganae)
Incearca pe serialeTV.animeuri japoneze-cinema RX .ro.Si daca tot adori animeurile intra pe bloggul meu de animeuri si poti sa imi lasi comentari sau sa imi dai idei.
Incearca pe seriale TVjaponeze-cinema.RX .ro.SI Daca tot esti fan animeuri intra pe bloggul meu de animeuri
Ambele comentari sunt lasate de mine imi cer scuze ca l-am repetat dar am avut unele dificultati la crearea contului
Ambele comentari sunt ale mele am piostat de 2 ori din greseala
Ambele comentari sunt postate de mine din greseala.