Paste fericit!
Game of thrones
Bates motel
13 reasons why
Underground
Suits
Mr robot
Banshee,Lost, Gotham, GoT, Big Little Lies, Into The Badlands, Sense8, Black Mirror, Incorporated, Pure (2017-),Frequency,True Detective, The Killing, The Shield, Power, Mad Dogs, The Night Manager, Westworld, The Night Of, The Divide (2014),Taboo, The Magicians, Damien, Second Chance, Blood & Oil, The 100, Wicked City, The Shannara Chronicles, Stranger Things, Eyewitness, The OA, 3%, Beyond, Dig, Legion, Riverdale, 13 Reasons Why, 24: Legacy, Iron Fist
Game of Thrones
The Mentalist
Lost
Lucifer
Hawaii 5.0
Sherlock
Sleepy Hollow
Taken
Mr Robot.
Banshee(actiune,crime,droguri,sex), Lost(supravietuire pe o insula), 24(Actiune), Suits(Avocatura).
Blindspot - gen crime FBI dar mult mai interesant cu o poveste extraordinara
Scream - adolescenti omorati de un criminal cu masca super genial
Taboo- ceva un pic horror
Grimm- ceva gen supernatural (mai mult sau mai putin)
"Outlander" merita daca nu l-ai vazut, eu personal l-am vazut de 2 ori si nu regret...
"The 100" ( al 2-lea in topul serialelor vazute de mine dupa Outlander)
"Black Sails"
"Beauty and the beast" > stiu... numele pare penibil, dar pe mine ma captivat din primul episod, nu are legatura cu povestea originala din desen sau alte filme, e total diferit, merita vazut
"Lucifer" inca un serial frumos pentru care ma bucur ca mi-am pierdut destul timp sa ma uit la el...
Sper sa-ti placa ceva din ce ti-am dat aici, am spus doar seriale ce mi-au placut enorm, nu am insirat o lista completa pentru ca nu avea rost sa recomand porcarii. totusi, gusturile nu se discuta, deci sper sa gasesti ceva pe placul tau...