Dangerous minds
Film inspirat dintr-un caz real. Louanne este ofiter de marina, dar ea isi dorise totdeauna sa devina profesoara de engleza. Cand un liceu din nordul Californiei o solicita, Louanne crede ca, in sfarsit, dorinta i s-a indeplinit. La scoala este intampinata insa de un grup de elevi rebeli si neprietenosi, pe care, treptat, cu metode neobisnuite, reuseste sa si-i apropie si sa le trezeasca interesul pentru studiu.
Banb bang you're dead
"Copiii pot fi cei mai nemiloşi oameni. Incredibil de cruzi."
Cuvintele elevului model Trevor Adams reflectă experienţa sa de la liceul Rivervale High. El a fost victima unei agresiuni atât de traumatizante încât a ameninţat că va arunca în aer echipa de fotbal. Dar salvarea lui vine de la profesorul de teatru, domnul Duncan, (Tom Cavanagh, vedeta filmului de televiziune "Ed"). El îi oferă lui Trevor rolul principal într-o piesă a şcolii, alături de minunata Jenny Dahlquist.
Atât profesorul, cât şi viitoarea lui prietenă încearcă să-l ajute să menţină drumul drept. Dar piesa e în pericol. Povestea despre ucigaşi adolescenţi, combinată cu trecutul plin
de probleme al lui Trevor îi face pe părinţi să încerce să interzică piesa. Dacă vor reuşi, Trevor s-ar putea să nu se facă auzit niciodată, iar asta ar putea declanşa o adevărată bombă umană.
3 metros sobre el cielo(1, 2)
Filmul "Tres metros sobre el cielo" (Trei metri deasupra cerului) spune povestea de dragoste dintre Babi, o elevă exemplară la o școală privată și un tip pe nume Hugo Oliviera, pe care lumea il striga Hache. Deși la început cei doi nu se suportă, deoarece Babi face parte dintr-o clasă superioară lui Hache, iar acesta este pasionat de motociclete, curse și viteză, într-un final între cei doi se va înfiripa sentimentul de dragoste, deși această iubire nu este pe placul părinților lui Babi. Tanara va descoperi ce înseamnă fiorii primei iubiri, dar va trece și prin momente de nefericire.
Http://www.imdb.com/title/tt1675434/ Uite aici, un film pe care il recomand tuturor cu orice ocazie.O sa iti placa la nebunie, iti garantez.O seara faina!
Zi si tu ce gen preferi. Uita-te la Inception,The Bucket list,V for Vendetta,The butterfly effect,The last of the mohicans, King Arthur, Braveheart, Memento etc. Am inclus mai multe genuri, daca specificai unul anume imi era mai simplu. Vizionare placuta!
1. The Vow
2. Waiting for forever
3. The Notebook
4. Before Sunrise
5. The first time
6. Tres metros sobre el cielo
7. Tengo ganas de ti
8. The last song
9. A walk to remember
10. Remember me
Astea sunt preferatele mele intr-o ordine aleatorie. As putea sa spun totusi ca "Tres metros sobre el cielo" e favoritul.
Bună!
-Academia Vampirilor
-The First Time
-The Vow
-The Notebook
-Letters to Juliet
-Romeo and Juliet 2013
-Remember me
-A walk to remember
-Chalet Girl
Sper să îţi placă! :*
The hobbit :an unexpected journey
the hobbit : desolation of Smaug
Lord of the rings
Godzilla (2014)
Thor : the dark world
the secret life of walter mitty
Man of steel
Never back down
Pompeii(2014)
Friday 13Th
The Hangover 1, 2, 3; The Hangover Games (are destule prostii ), The Jackass: Bad grandpa; Evil Dead, A Haunted House.Ce am zis mai sus sunt comedii, numai Evil Dead e de groaza
How High, Evil Dead, The Devil inside, Thor, Ghost rider 2 si multe altere Succes
AI venit la cine trebuia : Academia vampirilor, Hotul de cati, Malefiaca, Clopotica si zana pirat, Mizerabili, Vecini de cosmar, 12 ani de sclavvie, Lupul de pe Wall-Street, selfie, Zona de pericol, Transcendente, Engleza asta..., G.I. Joe, stroker, cod rosu la casa alba, vacanta de primavara, DREDD, Gazda, sper ca te-am ajutat, Fundita?
Oamenri mari si fara minte 1 si 2, Ace Venture - asteas cele mai tari comedi de am ras cu lacrimi ia uitete si tu si zi-mi ce parere ai