| PumpkinDoll a întrebat:

Nu m-am uitat la Naruto Shipuden prea mult,dar stiu in mare care e povestea(cine a murit,de ce a murit,cum,puteri si tot asa). Deci stiu care-i treaba cu mangekyo sharingan si eternal, dar ce trebuia sa faci ca sa ai rinnegan-ul? Si ce abiliati are mai exact?

2 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Hagoromo e primul care a obtinut Rinnegan. Avea deja Mangekyo Sharingan, care a evoluat in Rinnegan prin suferința sa odata cu pierderea mamei lui.
Ceilalti pot obtine Rinnegan prin chakra/adn-ul lui, sau a ambilor sai fii.
Madara si-a combinat ADN-ul cu al lui Hashirama Senju, asa l-a obtinut.
Kabuto a creat un Rinnegan "fake" prin combinarea de ADN Uchiha si Senju, dar nu avea puterea si abilitățile celui original.

Rinnegan poate vedea chakra si cursul ei, controlează natura, transfera chakra si iti da posibilitatea de a folosi tehnica Six Paths, adica aia folosita de Nagato sa-l faca pe Pain din Yahiko, absoarbe ninjutsu, creeaza portaluri etc.
Unele dintre astea de mai sus au fost folosite doar de cate un posesor.

Daca vrei sa afli pe larg, gandeste-te la ce facea fiecare versiune de Pain, ca toate tin de Rinnegan.
Tot ce facea Deva, Animal, Naraka, Preta, Asura si Human sunt datorita Rinnegan.

| aXy99 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa urmaresti videoclipul asta, asa am inteles si eu mai bine, nu are rost sa incerc sa iti explic, ar fi prea mult.

https://www.youtube.com/watch?v=m-VHMy6XiaQ