Nu e cine stie ce... singura parte la care razi e ca loredana e in calduri si favorizeaza mereu baietii
Buna
Daa. Ai pierdut mult. Au fost niste talente deosebite, care de care mai speciale . dar cred ca nu prea conteaza atat timp cat nu te uiti, uita-te pe viitor si ai sa vezi cum e.
CEAu
da.chiar ai piedut multeeeeu zic sa te uiti in februarie atunci cand incepe sezonul nou mie mi se pare chiar ff faina emisiunea si merita sa fie vazuta.razi cu lacrimi de unii)
si vrei sa te cred? halal, de ce nu te-ai uitat? nu te-ai simtit roman/romanca? atunci pentru tine iti voi da sa te uiti la o emisiune, prostii spun minciuni trasnite
si vrei sa te cred? halal, de ce nu te-ai uitat? nu te-ai simtit roman/romanca? atunci pentru tine iti voi da sa te uiti la o emisiune, prostii spun minciuni trasnite fii sigur/a, ca la emisiunea asta tu nu vei pierde nimic : )
Da. Distracţia. Sunt foarte multe talente şi tot atâtea anti-talente. E uimitor în ce hal se pot înjosi unii oameni...
Ei daca nu vrei sa te uiti si nu esti interesat\a atunci nu nu ai pierdut nimic mie imi place
Ai pierdut comedii,dansuri, voci extraordinare, voci mai putin exrtaordinare etc.
Pai daca nu o sa te uiti de ce mai intrebi oricum ai pierdut multe talente si ne tlente
PopStefania întreabă: