Asta s-a intamplat.Asa is si eu.Simti o usoara atractie fata de el.Dar iti va trece repede.In orice caz...te asigur ca vei mai trece printr-o astfel de situatie; si nu o sinura data.Si eu am trecut prin asa ceva la aproape fiecare film romance pe care l-am vazut. Crede-ma...te inteleg perfect.
In primul rand filmele nu au sezoane, doar serialele au, cand zici toate sezoanele te referi la cele 3 filme 1.Twilight 2.New Moon 3.Eclipse ...nu e o tragedie si eu sunt obsedata(ca sa zic asa) de Peter Facinelli (Carlisle Cullen) nu'i cine stie ce.
Inceraca sa te uiti la Vampire diaries sa il vezi pe Damon, e mult mai frumos si ca actor si rolul pe care il joaca e genial.si app e tot vampir
Mda,cred ca li s-a intamplat tuturor fanelor Twilightstai linistita ca trece dupa ceva vreme. Daca vrei sa scapi,uita-te,cum a spus cineva mai sus,la The Vampire Diaries, si atunci te vei indragosti de alt vampir, mult mai dragut.Si nu cred ca vei gasi o solutie sa nu te mai gandesti...cauta-ti eventual, o alta "feblete", dar va trece cu timpul (:
madutza2468 întreabă: