| ffffaraetsadt a întrebat:

NU sunteti tristi ca s-a terminat seria Hannah Montana? adica ma uitam de cand eram printr-a 3-a si acum s-a terminatcrying(( stiti daca incepe alta serie sau alt serial in care sa joace miley?

Răspuns Câştigător
| TheLastDancer15 a răspuns:

Din pacate da, s-a terminat Hannah Montana...probabil s-ar mai fi facut episoade, dar Miley a realizat ca sa maturizat si ca nu ar mai merita sa faca Hannah Montana (ceea ce este ilogic) in fine. Se pare ca ea nu prea mai face seriale, ci doar filme. Stiu ca joaca in "So Undercover" dar nu sunt sigur/a daca e film sau serial. Cam atat as putea sa iti spun. Bafta in cautarea informatiilor pe care le cauti!

10 răspunsuri:
| BOOBZen a răspuns:

Miley, nu, ea se crede star de holywood acum, si oricum, ea e celebra ca hannah montana, dar fiindca nu mai continuua serialul, nu inseamna ca nu il mai da la tv, deci tot n-am scapat de ea

| DrinkMySoul a răspuns:

Si mie imi pare rau ca s-a terminat dar Hannah s-a maturizat...dar inca seria 3 nu s-a terminat, mai sunt episoade in care nu va exista Hannah si va fi Miley.Au aparut reclame despre asta pe disney, vor aparea in curand episoade noi.

| mgtow a răspuns:

Tu esti barbat sau femeie, acolo se uita doar fetele fi mai barbat si uitate la ceva mai bun nu la chestii de copii mici.

| Kesariona a răspuns:

Miley a crescut.Si eu eram fana pana sa descopar MUZICAbatting eyelashes. Miley a zis chiar ea "Vreau sa scap de imaginea cuminte din Hannah Montana, eu nu sunt asa".Am auzit ca a pozat nud, a concumat etnobotanica etc.
So => Miley + Hannah = 0 (cum ar venii una e 100 alta -100)
Imi place mate, stiibatting eyelashes
Asa, sa revenim.Las`o pe Miley.Am auzit ca Selena Gomez i`a luat locul.Nu stiu, nu mai sunt pasionata de Disneywinking

| Upz0r3 a răspuns:

Pentru moment nu o sa mai dea nimic.

| MonaPritesica2000 a răspuns:

Stiu eu. Ince pe Disney Channel Hannah Montana Forever sezonul al II-lea, adica Miley Cyrus intr-un cuvant nu mai poate iesi asa de des din casa, petru ca va fi urmarita de paparati peste tot. Incepe sambata acasta la ora 10:00. Succes

| urgentr a răspuns:

Nu

| Sclipiciosu a răspuns:

Buna nu stiu de ce dar uitate non-stop la Tv ca vei vedea ca inca mai este este si in 1 sau 5 martie filmul in care joaca pe Disney Channel!
fundita?

| costin_8115 a răspuns:

Mie unul imi pare rau de jackson laughing, eu pentru el ma uitam la hannah montana big grin

| Vulvatron a răspuns:

Da plang

Întrebări similare