Eu cred ca este un jutsu lasat in urma de Madara pentru a-i indeplinii planul si pentru a-l reinvia. Argumentele mele:
1. Atunci cand Madara a fost reinviat de Kabuto, acesta a fost foarte surprins deoarece era sub Edo Tensei. Acesta se astepta sa fie reinviat de Tobi prin Rinnenganul luat de la Nagato.
2. Atunci cand Madara s-a luptat cu Hashirama, istoria spune ca primul Hogake a castigat. Tobi, pe de alta parte, sustine ca intr-adevar Senju a castigat acea batalie, DAR NU RAZBOIUL! Din asta putem deduce ca Madara a planuit sa moara, doar ca sa fie reinviat mai tarziu.
3. Atunci cand Tobi este intrebat cine este de catre Naruto, acesta raspunde ca el este un nimeni si ca nu are un nume... logic, din moment ce teoretic acesta este un jutsu.
4. In lupta lui Madara contra celor 5 Kage, acesta a folosit un jutsu in care a invocat pe teren o intreaga padure... si se stie ca folosirea elementelor pamant si apa pentru crearea lemnului este un gekkegenkai detinut doar de primul Hokage, deci putem conclude ca in timpul luptei dintre Madara si Senju, Madara a colectat celulele primului Hokage pentru a le folosii la reinvierea lui in caz ca va pierde...
Asadar, nu spun ca Tobi este exclusiv un jutsu... spun doar ca el este planul de rezerva a lui Madara pentru a reinvia... si de aceea poate fi un jutsu, sau cineva pe care Madara s-a bazat ca ii va duce secretul mai departe ( faptul ca vrea sa reinvie, acesta fiind singurul mod de a-l invinge pe Senju, lasand timpul sa isi faca efectul )
Ba treaba ta.Eu nu zic ca e mort nici ca nu e dar asta e parerea mea.Mai uiate-te si tu pe alte siteuri vezi ce commenturi au pus engelzii si astia.Scrie pe google who is tobi.Totusi parerea mea e tobi.El are sharingan si seamnana.Tobi are parul ridicat dar madara in cateva poze il are lung in cateva scurt deci isi poate ridica in sus parul cu masca.
DaYannaDG întreabă: