Pai... in Dragon Ball Z sunt aratate cateva secvente din Dragon Ball, cand Goku era mic. Sau, poate il confunzi pe Goku cu Gohan, si de asta apare ba mare, ba mic. In ceea ce priveste moarte lui Goku, acesta moare, dar este readus la viata cu "Dragon Balls".
Goku are doi copii, Gohan si Goten.
In ceea ce-l priveste pe Trunks(preferatul meu), acesta apare mai intai ca adult/adolescent. El vine dintr-un viitor apocaliptic, unde niste cyborgi facuti de un doctor din Dragon Ball (i-am uitat numele) ii inving pe toti luptatori, iar el este singurul care supravetuieste, iar mama sa, Bulma, construieste o masina a timpului. Trunks vine sa-i avertizeze pe cei din prezentul prezentat de anime. El fiind fiul Bulmei si al lui Vegeta, apare si drept copil, acesta nascandu-se in perioada de pregatire de dinaintea luptei cu acei cyborgi. Sper ca te-am ajutat.
De exemplu cand s-a luptat cu Shenron ca ssj4 sau uite aici
https://www.youtube.com/watch?v=m3WAXXlrU9U
In Dragon Ball GT, Goku este transformat in copil de Shenron, iar atunci cand se transforma in Super Saiyan el devine adult, din acest motiv el este ba copil, ba adult. (parca dupa ce revenea in forma normala, el era tot copil)
Mersi pentru videoclip, mi-am adus aminte de cateva momente extrem de frumoase din viata mea. Acest video reprezinta sfarsitul seriei Dragin Ball GT, unde este prezentata lumea dupa moartea lui Goku, Vegeta, Trunks etc. Iar cei prezentati sunt stranepotii lor, de aceea asemanarea izbitoare.
Sper ca te-am lamurit.