| BeatriceNote a întrebat:

O sa apara sezonul 3 din jurnalele vampirilor?
cand?
despre ce e vorba?

Răspuns Câştigător
| Mady_8886 a răspuns:

Pe 14 septembrie o sa apara.Sau cel putin asa scrie pe blogul lor.

In sezonul trei aflam mai multe despre Klaus si despre Familia originala, si ne sunt dezvaluite motivele pentru care Klaus il vrea pe Stefan de partea sa.

In timp ce Stefan avanseaza tot mai mult spre rau, Damon si Elena se lupta cu vina de a se fi apropiat unul de altul, chiar si atunci cand lucreaza impreuna ca sa-l readuca pe Stefan pe calea cea buna.

Fantomele din trecutul lui Jeremy vor sa-i transmita un mesaj foarte puternic, ca sa nu mai spunem de impactul pe care acestea il vor avea asupra relatiei lui cu Bonnie.

Caroline si Tyler se apropie din ce in ce mai mult, si un razboi izbucneste intre familiile

6 răspunsuri:
| katerina_8372 a răspuns:

O sa apara si un sezon 3 din the vampire diares in septembrie pe 14(aproximativ) dar nu stiu despre ce e vorba...Si eu sunt fana

| glamour_5213 a răspuns:

Da, va aparea, in septembrie in jur de 14 nu mai stiu sigur, din celalalt rasp vad ca pe 14. Sunt sase carti, deci vor fi la final, 6 seyoane. Si mie imi place, dar nu stiu despre ce este vorba

| marymartvd a răspuns:

Nimeni nu stie ce se va intampla in sezonul 3 cu siguranta, decat scriitori eu pot doar sa iti spun ce am aflat si eu.
Cei care au citit cartile nu au cum sa iti spuna pentru ca ce s-a intamplat acum in film a fost scris in cartea a 5-a si cartea a 6 ink nu a aparut, dupa cum vezi filmul este foarte diferit de carte. Tot ce pot sa iti spun este ce am aflat si eu, adica in sez 3 il vom vedea pe vechiul Stefan(1864), cel care se hraneste cu sange uman si omoara oameni, Tyler va ramane in Mistic Fals si se pare ca vor fi ceva legaturi intre el si Caroline, Jer se pare ca acum e urmarit de spiritele lui Anna si lui Viki care 'vor avea ceva de spus' cand el se va apropia de Bonnie, iar despre Delena(Damon&Elena) producatori nu vor sa dezvaluie mai nimic spun doar ca urmarile sarutului dintre cei 2 vor fi vazute din mai multe perspective (Elena, Damon si relatia Damon Elena Stefan). Cum noul sezon se va numi 'The originals" se apare ca ii vom mai vedea ata pe Klaus cat si pe Elija.
funditasmugbatting eyelashes:d?

| marymartvd a răspuns:

Nimeni nu stie ce se va intampla in sezonul 3 cu siguranta, decat scriitori eu pot doar sa iti spun ce am aflat si eu.
In sez 3 il vom vedea pe vechiul Stefan(1864), cel care se hraneste cu sange uman si omoara oameni, Tyler va ramane in Mistic Fals si se pare ca vor fi ceva legaturi intre el si Caroline, Jer se pare ca acum e urmarit de spiritele lui Anna si lui Viki care 'vor avea ceva de spus' cand el se va apropia de Bonnie, iar despre Delena(Damon&Elena) producatori nu vor sa dezvaluie mai nimic spun doar ca urmarile sarutului dintre cei 2 vor fi vazute din mai multe perspective (Elena, Damon si relatia Damon Elena Stefan). Cum noul sezon se va numi 'Year of The originals" se pare ca ii vom mai vedea atat pe Klaus cat si pe Elijah si cel mai probabil si pe familia acestora.
funditasmugbatting eyelashes:d?

| Umbrelutsa a răspuns:

Va aparea in septembrie pe 14 parca. Despre ce se va intampla pot sa iti spun doar ca Damon si Elena vor avea o relatie serioasa deoarece sau indragostit in ep.22 sez.2. Stefan va deveni malefic. Va omora o groaza de oameni. Elena si Damon nu vor sti cum sa il opreasca. Si de aici nu mai stiu...

| TeenageGirl a răspuns:

Pe 15 apara in sua si pe 16 la noi pe vplay.

Întrebări similare