Netflix e una si cablu e alta, ce faci daca vrei sa vezi un documentar pe discovery de ex. sau un meci de fotbal pe eurosport sau orice altceva?
Netflix va fi cat va fi si va disparea, pentru ca vor aparea alte si alte platforme.
Netflix nu inlocuieste si nu va inlocui niciodata cablul ci il suplimenteaza daca vrei, precum HBO, HBO GO etc
E ieftin cablul tv, merita, uneori mai desechizi tv-ul sa te uiti la un meci de fotbal/tenis sau vreo emisiune interesanta (iUmor, Romanii au talent, depinde ce iti place) sau ca sunet de fundal.
IUmor, Istill(cred ca exista si asta nu?) - cand aud de emisiuni ca asta, imi aduc aminte de ce am renuntat la cablul TV. Sunt total offline cu televizorul de vreo 7 ani.
Asa si? Te-a intrebat cineva ceva?
Eu unul am facut acest lucru si nu regret deloc, de ce sa ma uit la ce vor cei care se ocupa de canalul respectiv sa imi arate + sa sufar prin reclamele de 5 minute, daca nu mai mult, cand pot sa ma uit la ce vreau, cand vreau, fara reclame? Sunt si multe modalitati de a prinde canalele TV si pe internet, in mod gratuit daca chiar iti lipseste un canal TV.
Depinde de ce crezi tu. Netflix e foarte bun și are o tonă de seriale, filme, documentare, animate, animeuri, etc.
Doar tu poți alege ce îți place. Dar eu recomand Netflix oricui îi place să se uite la TV și își permite (nu e cine știe ce prețul deci este foarte ok).