| MaNDwN a întrebat:

Oare ce putere i-a dat Itachi lui Naruto?batting eyelashes

29 răspunsuri:
| ryuu a răspuns:

Este un genjutsu ce se activa automat atunci cand Naruto se lupta cu cineva care avea Sharingan. Era un cadou din partea lui Itachi pentru Naruto atunci cand se va lupta cu Sasuke. Dar a intervenit Madara intre timp.hee hee

| ryuu a răspuns (pentru ryuu):

Am uitat sa spun ca aceasta putere putea fi folosita doar odata.

| ayase a răspuns (pentru ryuu):

Imi poti spune de unde stii asta? Din manga cunva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine? Cum? Tu esti om?

| celnikar a răspuns:

Itachi a murit in batalia cu Sasuke ma copil copac! straight face

| MaNDwN explică (pentru celnikar):

Hahaha. se vede ca nu te uiti la toate ep! hahahahah.

Se vede ca te uiti la toate episoadele! rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor laughing
da inainte sa moara, nu i-a dat la naruto nimic printr-o clona?

| celnikar a răspuns (pentru MaNDwN):

Nu prea conteaza asta acum. Conteaza daca reuseste Naruto sau nu sa intre in forma lui 9Cozi, parerea mea.

| ryuu a răspuns (pentru MaNDwN):

Lasa-l, ca sa-i faci daca nu este atent la episoade.
celnikarm, ce vrei sa spui ca nu conteaza ce s-a intamplat? Daca nu era cadoul de la Itachi, cine stie cum se descurca Naruto impotriva lui Madara.

rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor da nici la ala nu te-ai uitat? cand incearca sa faca rasengan in forma chakra lui 9 cozi? rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor ca sa stii si tu, atunci, intelege ca nu mai trebuie sa intre in forma lui 9 cozi deoarece rasenganul in forma chakra lui 9 cozi = bomba biju! laughing rolling on the floor

| MaNDwN explică (pentru ryuu):

Da, cine stie. dar si contra lui sasuke. eu cred ca naruto, e acum mai puternic ca si sasuke, chiar si contra lui susano! dar mno, am citit pe net ca kyubi, nu ii va mai lua chakra lui naruto, si va evolua in modul chakrei lui kyubi! abia astept sa vad! deja se poate teleporta! il va ajunge sigur pe taicasau! laughing PS : parerea mea e ca Tobi NU E MADARA! asta cred eu! nu seamana deloc cu el, e un impostor puternic care se da drept madara, dar mai cred ca madara va aparea si el intr-un sfarsit, reincarnat de kabuto!

Daca ai fi citit manga ai fi stiut ca Kyubi (AAA, am uitat ca are un nume acum, Kurama) a facut echipa cu Naruto, si i-a dat o mare parte din puterea lui.
Referitor la Tobi, habar n-am cine ar putea fi dar sigur Madara nu este. Deoarece Madara a fost invocat de Kabuto.
Acum la Naruto. Asa e, a devenit mult mai puternic. Dar cred ca are nevoie de mult antrenament incontinuare.winking

Dar ce a facut naruto sa se inteleaga cu kurama? ca kurama era insetat dupa razbunare! cum s-au inteles? ce a trebuit sa faca naruto sa ii dea kurama toata puterea?

Iti propun sa citesti manga deoarece s-au intamplat foarte multe. tongue

iti dau cateva impulsuri/indicii ca sa-ti stimulez placerea de a vedea cu ochii tai ce s-a intamplat:hee hee
1.Naruto si Bee se lupta contra lui asa-zis-ul "Madara" si Son Gokū (bestia cu 4 cozi);
2.Alaturi de Naruto si Bee au venit Guy si Kakashi si se lupta impotriva lui "Madara" si celorlalte bestii cu cozi capturate de Akatsuki.
3.Sasuke si Itatchi se lupta impotriva lui Kabuto.

Atat am avut de spus. asa ca te las pe tine sa afli cum decurg lucrurile.
Sper ca ti-am trezit un mic entuziasm sa urmaresti povestea.winking

:X ´un mic entuziasm ´? laughingbatting eyelashes

Acum depinde de fiecare persoana in parte. tongue Hahahahee hee laughing

| ayase a răspuns (pentru celnikar):

Da, dar Itachi i-a dat o putere lui Naruto inainte sa fie omorat de Sauke

Imi dai te rog si mie un link unde sa citesc manga(in romana daca se poate si nu animekage ca acolo nu sunt toate episoadela). Mersi. happy

| ryuu a răspuns (pentru ayase):

Pe shinobi-fansub.com. Dar vezi ca nu are de la primul capitol (de la primul nu mai gasesti in Ro sad ). Il are de la Vol. 42 (adica, cap. 380). Deci prea mare diferenta nu este fata de Anime. Kage care le are de la Cap.388.

Metsi! happy

Dar primele volume sunt traduse pe vreun site?

| ryuu a răspuns (pentru ayase):

Initial a fost tradus de Sanins-Fansub dar acum 1 an, 1 an si jumate, a fost desfiintat site-ul si in urma acestui lucru s-au pierdut fisierele. Si eu am cautat de am innebunit, poate o fi fost tradus de un alt fansub.Dar, dezamagire. sad

Pai...eu sunt la zi cu anime-ul; dar stiu ca manga e mult mai inainte.Imi poti spune cam pe la ce numar din manga se intampla ce e acum in anime.Ca nu vreau sa ma apuc de la inceput daca tot sunt in engleza primele volume.Te roooooog puppy dog eyes
Am citit ultimul capitol si vroiam sa te intreb:Tobi nu este Madara, nu?

| celnikar a răspuns (pentru ayase):

Daca esti la zi cu animeul, sigur ai vazut cand Pain a readus sufletele tututor din sat inapoi. Eu m-am gandit ca Obito(de la care are sharingan-ul Kakashi) sa fie Tobi. Ma gandeam ca e Madara in corpul lui Obito da-mi mesaj daca nu ai inteles.big grin

| ayase a răspuns (pentru celnikar):

Episoadele cu Pain le-am vazut demult!
Oricum legat de Tobi eu nu cred ca e Madara, dar nici nu stiu cine este. happyCred ca faptul ca l-a arata pe Obito care isi da Sharingan-ul are o legatura cat de mica sau e doar o diversiunehee hee confused Adica, Kakashi putea spune ca are Sharinganul drept "prada de razboi", asa cum are si byakugan tipul ala-Ao- care o protejeaza pe mizukage.
Tu cum ai ajuns la concluzia ca Tobi e Obito? happy

| MaNDwN explică (pentru ayase):

Nu-l asculta pe celnikar ca ala vb numa prosti! madara va fi reinviat in anime de kabuto. daca chiar vrei un raspuns bun, intreaba-l pe ryuu! big grinwinking

| celnikar a răspuns (pentru ayase):

Am ajuns la concluzia asta pentru ca asa este, scrie in manga si poate o sa apara si in anime happy

| gandacu879 a răspuns (pentru celnikar):

Din cate stiu eu...itachi va lupta impreuna cu sasuke sa il omoare pe kabuto...in manga am citit cat de catbig grin nu citesc manga ci doar eram foarte curios. eu urmaresc serialul

| gandacu879 a răspuns:

Buna seara la toata lumea...ma bucur ca naruto s-a mai maturizat si cu cele 6 cai va putea poseda multe puteri. cred ca in urmatorul capitol..naruto se va lupta cu unul din cei 3 fiii ai lui rikudou sannin.