Este un genjutsu ce se activa automat atunci cand Naruto se lupta cu cineva care avea Sharingan. Era un cadou din partea lui Itachi pentru Naruto atunci cand se va lupta cu Sasuke. Dar a intervenit Madara intre timp.
Da, cine stie. dar si contra lui sasuke. eu cred ca naruto, e acum mai puternic ca si sasuke, chiar si contra lui susano! dar mno, am citit pe net ca kyubi, nu ii va mai lua chakra lui naruto, si va evolua in modul chakrei lui kyubi! abia astept sa vad! deja se poate teleporta! il va ajunge sigur pe taicasau! PS : parerea mea e ca Tobi NU E MADARA! asta cred eu! nu seamana deloc cu el, e un impostor puternic care se da drept madara, dar mai cred ca madara va aparea si el intr-un sfarsit, reincarnat de kabuto!
Daca ai fi citit manga ai fi stiut ca Kyubi (AAA, am uitat ca are un nume acum, Kurama) a facut echipa cu Naruto, si i-a dat o mare parte din puterea lui.
Referitor la Tobi, habar n-am cine ar putea fi dar sigur Madara nu este. Deoarece Madara a fost invocat de Kabuto.
Acum la Naruto. Asa e, a devenit mult mai puternic. Dar cred ca are nevoie de mult antrenament incontinuare.
Iti propun sa citesti manga deoarece s-au intamplat foarte multe.
iti dau cateva impulsuri/indicii ca sa-ti stimulez placerea de a vedea cu ochii tai ce s-a intamplat:
1.Naruto si Bee se lupta contra lui asa-zis-ul "Madara" si Son Gokū (bestia cu 4 cozi);
2.Alaturi de Naruto si Bee au venit Guy si Kakashi si se lupta impotriva lui "Madara" si celorlalte bestii cu cozi capturate de Akatsuki.
3.Sasuke si Itatchi se lupta impotriva lui Kabuto.
Atat am avut de spus. asa ca te las pe tine sa afli cum decurg lucrurile.
Sper ca ti-am trezit un mic entuziasm sa urmaresti povestea.
Http://www.anime.kage.ro/anime/naruto-shippuden/naruto-shippuden-126.php
http://www.anime.kage.ro/anime/naruto-shippuden/naruto-shippuden-152.php
Aici poti vedea ca Itachi ii da o putere lui Naruto
Pai...eu sunt la zi cu anime-ul; dar stiu ca manga e mult mai inainte.Imi poti spune cam pe la ce numar din manga se intampla ce e acum in anime.Ca nu vreau sa ma apuc de la inceput daca tot sunt in engleza primele volume.Te roooooog
Am citit ultimul capitol si vroiam sa te intreb:Tobi nu este Madara, nu?
Episoadele cu Pain le-am vazut demult!
Oricum legat de Tobi eu nu cred ca e Madara, dar nici nu stiu cine este. Cred ca faptul ca l-a arata pe Obito care isi da Sharingan-ul are o legatura cat de mica sau e doar o diversiune Adica, Kakashi putea spune ca are Sharinganul drept "prada de razboi", asa cum are si byakugan tipul ala-Ao- care o protejeaza pe mizukage.
Tu cum ai ajuns la concluzia ca Tobi e Obito?
Din cate stiu eu...itachi va lupta impreuna cu sasuke sa il omoare pe kabuto...in manga am citit cat de cat nu citesc manga ci doar eram foarte curios. eu urmaresc serialul
Buna seara la toata lumea...ma bucur ca naruto s-a mai maturizat si cu cele 6 cai va putea poseda multe puteri. cred ca in urmatorul capitol..naruto se va lupta cu unul din cei 3 fiii ai lui rikudou sannin.
anonim_4396 întreabă:
naruto2011 întreabă: