| IM5 a întrebat:

Oare Sasuke ii placea de cineva sau de Sakura?

12 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc... dar Sasuke e gay!
Pe bune, chiar e gay!

| bloodbaa a răspuns:

Nu ai de unde sa stii... Naruto nu este un romance anime.

| RoseQueen a răspuns:

Ii placea de Sakura si ii place, dar nu va recunoaste niciodata, fiind orbit de razbunare.Si ii mai plaxce de cineva, de mine...glumeam.Si da, inca exista fani Naruto!

| 3my098 a răspuns:

Sasuke Nu ii palce de nimeni si nu ii va placea prin simplu fapt ca are sange rece.Ori ce prieten care la ajutat in misiunile lui odata ce nu ia mai folosit sasuke la omorat.Sakura a incercat odata sal omoare dar sasuke a folosit un kunai otravit si pe loc a vrut so omoare (Dar a intervenit naruto si a salvato). Sasuke are sange rece si ura.Ura pentru ca a facut o greseala omorand pe fratele lui care in trecut credea ca el a omorat clanul uchina CU PROPIA VOinta (dar nu e chiar asa). Odata ce itachi va fi inviat (Sa zicem printr-o minune) si se va alatura de partea celor buni (se va reintoarce in satul frunzei) De abia atunci sasuke ar putea sa scape de ura si sa-si faca o prietena

| MirelaMirela a răspuns:

Nu cred ca ii place de Sakura cred ca nu-i place de nm

| mony99debby a răspuns:

[sad] → ● eu una cred că o place. Sunt destul de începătoare pentru că după ce numai a dat episoadele pe Jetix eu nu mă mai uitam. Eram mică. Şi abia acum am început.
[sad] → ● Eu votez că îi place de Sakura. Adică începe să o privească altfel. Cel mai rău a fost chestia aia cu tentativa de omorât, dar...

| IM5 explică:

Sincer,as vrea sa nu ii placa de nimenilaughingchiar nu mi-ar place(stiti sensullaughing dar as vrea sa devina din nou ca inainte cum era el draguthappylove struck oricum mersi iar tu cel care ai raspuns primul esti un prost! x-(

| IM5 explică:

Ce...cum adica eu sunt fan naruto(fana)...ma uit
pe www.animekage.com in fiecare joi

| IM5 explică:

Pe animekage.com big grinbig grin is super fan il ador pe sasuke mai ales pe naruto love struck

| IM5 explică:

Lol rolling on the floor mai bine taceai! Oricum mersi pentru parere

| RockAddicted a răspuns:

Of doamne ce raspunsuri dati! lui sasuke ii place de sakura dar acest sentiment se evidentiaza in shippuden atunci cand sakura a vrut sa-l omoare deoarece sasuke s-a uitat ciudat la ea atunci cand l-a strigat aproape i-a soptit numele. si in plus daca v-ati uitat la episoade, sasuke se gandeste mereu la naruto si sakura(atunci cand,, prietenii sai,, ii spun ca vor distruge konoha. de naruto ii pasa pentru ca este cel mai bun prieten al sau( de asta a vrut sa-l omoare) iar de sakura ii pasa pentru ca are sentimente pentru ea adica aloo in naruto ii zicea ca e enervanta dar pe la sf seriei i-a multumit si atunci cand a lovit-o s-a sinchisit s-o puna pe banca de raspuns final lui sasuke ii place de sakura

| allexandra_6943 a răspuns:

Mai exista fani naruto? pe ce site va uitati? o si da sasuke nu place pe nimeni, el doreste doar razbunare