Da. Madara Uchiha impreuna cu Kabuto il va reinvia dar nu numai pe el ci pe toti membrii Akatsuki si pe Kimimaro si pe Zabuza, Haku si pe multi altii :) I-a reinviat cu tehnica Impure World Ressurection :) Citeste manga si vei afla mai mult : http://mangable.com/naruto/ Manga este cu mult mai inaintata decat episoadele :D
@BabyUnikGirl Sa stii ca Naruto nu este o prostie. Este un anime de unde putem invata multe. Anime-urie in general sunt recomandate copiilor cu varsta 13 ani + deci nu poti sa spui ca Naruto este pentru copii mici
@AmyAmy, in primul rand un prieten vrea sa stie asta, pun intrebarea in numele lui. Ar fi fost absolut penibil sa scriu la intrebare "un prieten vrea sa stie daca", pentru ca este irelevant. Si daca copiii se uita la asta? Este pentru ei, nu este o prostie, iar el nu este copil, dar ii place. In al doilea rand, si eu ma uitam, iar daca vreau pot sa ma uit chiar acum. Ai vreo problema cu asta? nu iti inteleg reactia "de 2 bani".
@Amyamy, oi fi, n-oi fi, care este problema? Ori imi raspunzi la ce am intrebat, ori nu mai scrii nimic! Poate sa iti placa orice, chiar daca esti copil, adolescent, sau adult, iar dupa caracterul tau se vede ca nu ai mai mult de 14 ani
Din cate stiu eu nu, dar nu s-a terminat inca naruto acum e cam pictisitor ca arata de cand era mic
Huua naruto... se vede ca esti copila daca te uiti la prostia aia de 2 bani
拉维尼亚 întreabă: