| papusik1213 a întrebat:

Ore baiatu asta face asta intentionat adica nu ma baga in seamna si tot ma instramba ce face asta doar sa nu-l mai plac eu sau ce? ca eu nu pricep si daca vreau sa vorbesc cu el,, pleaca si nu mai apuc sa vorbesc cu el. da fazele aste pe care le face pe mine ma inerveaza da in acelasi timp ma indragostesc de el mai mult. oare cei cu el... chiar nu mai vorbeste cu mine de loc ce sa fac sa ma port si eu la fel cum se poarta el? zice-ti voi plzz

Răspuns Câştigător
| Ochiverzui a răspuns:

Dupa cum ai zis tu el stie ca tu vrei sa vb cu el. daca chiar te place va veni el sa vorbeasca cu tine. Daca pari mai inccesibila te va dori mai mult. daca nu da-l naibii e plina lumea de baietii care asteapta o fata minunata sa ii iubeasca.(am fost si eu in situatia ta si mam injosit.na meritat, mai bine tine capu sus si mergi mai departe, stiu ca e greu dar inainte sal iubesti pe el iubestete pe tine inainte).Succes.PWP

| papusik1213 explică (pentru Ochiverzui):

Da chiar asa am sa fac mersi fain. na doar nu o sa fac eu primul pas. daca ma placea venea el la mine sa vorbim.

| Ochiverzui a răspuns (pentru papusik1213):

Chiar iti recomand.Eu stiu prin ce treci ca si eu am trecut, inca mai trec.Ai incredere in tine, fi tare ai grija de tine. pupyky.

4 răspunsuri:
| loredanadanila a răspuns:

Se pare ca nu prea e interesat. Ai putea sa faci mai clar faptul ca esti indragostita de el.
Daca pana la urma tot nu e interesat, asta e. Pana la urma nu ai cum sa il faci sa se indragosteasca.

| papusik1213 explică (pentru loredanadanila):

Daa el doar stie ca il plac si mie intr-o zii ma zis ca am sanse la el da atuci voia sa scape de alta fata cu care era. na acum chiar nu mai stiu ce sa zic ma place sau nu. trebuie sa il intreb pe el personal ..nui asa?