anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pai stiu ca e cam o prostie sa va intreb asa ceva dar am o prietena de 11ani care vrea sa faca rost de numarul lui Mos Craciun de pe PROtv ca sa faca rost de o jucarie ce si-o doreste mult. Daca puteti imi spuneti si mie ce trebuie sa faca sau fac ca eu fac rost intr-un fel de acea jucarie pentru a vorbi cu mosul, adica trebuie sa dau SMS sau are un nr de telefon sau cine stie ce, dar ziceti-mi ce trebuie sa fac si daca trebuie sa sa scriu pe un sait ce varsta are de unde este ori cum incercati va rog?
Normal fundita pentru cel ce are cel mai bun raspuns si va rog daca stiti numarul nu fiti egoisti si va rog sa mi-l ziceti...

Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
| Onutzyk a răspuns:

Tu si prietena ta [care aveti cam 11 ani si sunteti destul de coapte la minte, cred.:-s] chiar credeti in prostii?

Da are protv`u bani sa ia cadouri la toti plozii din Romania?

Lasati frate visele frumoase laughing)

| Bianqita a răspuns:

Din cate am cautat si eu pe Domnul Gugăl, mare lucru n-am gasit.Vad ca toti copilasii lasa comentari la video-ul asta:
http://happyhour.protv.ro/video/31509/comentarii_pagina-10.html
sau aici:
http://www.protvi.ro/emisiuni/mos-craciun-exista/
Si cica asta ar fi nr.de tel:
0318253888
Da' nu bag mana in foc! O zi buna!

| Mist a răspuns:

Numarul este afisat pe ecran si trebuie sa suni exact cand zice ala sunati!

| d3utzzu a răspuns:

Buna, nu stiu numarul dar scrie pe acest site cum se numeste prietena ta si numarul de telefon iar cu putin noroc mos craciun o va suna! http://www.apropo.ro/wow/mos-craciun-exista-la-pro-tv-1073076 imi dai fundita te rog?

| iuliasistrify a răspuns:

Fataaaaaaaaa cati ani ai? Mos carciun nu exista... nu are nr de tel, nu are blog, forum, site, facebook, twitter, hi5, myspace... etc ce e cu tine, e o minciuna ca exista mos craciun, MOS CRACIUN NU EXISTA, si nici numar de tel nu are incearca la nr asta 000123

| NoLoveU a răspuns:

Tu Onutzyk inteleg ce vrei sa spui doar ca acea prietena ma tot sacaie si doreste acea jucarie.Eu nu cred in iel de mult timp dar am avut o prietena care a vorbit cu mos craciun ala de pe PROtv si a zis ca a primit nu stiu ce papusa de fapt acea prietena era a iei si a zis ca trebuie neaparat sa vorbesca cu iel, dar ca sa stii ea mai crede in el dar n-am vrut sa ii zic adevarul.Restul aveti raspunsuri minunate dar va trebui sa vad care e bun. Ori cum multumesc frumos si ea va multumestehappy

| NoLoveU a răspuns:

Fata ma mai intreaba trebuie sa scriu si ce isi doreste si unde sta?

| Kufulete_8890 a răspuns:

Oameni buni si (prosti) fata vrea numarul de telefon la falsul mos craciun de pe PRO TV voi nu stiti sa cititi? Programul de televiziune Pro Tv face cadouri la copii de mos craciun nu la toti la cei norocosi Doamne

| Denisa_1569 a răspuns:

Da cum sa nu "crezi ca e o prostie" dar de fapt si tu vrei sa vorbesti cu Mos Crciunrolling on the floormda eu la 11 ani nu credeam in Mos Craciun dar voioh go on. Doamnelaughing cum sa ceri mai numarul lui Mos Craciun?!?rolling on the floor