Klaus o sa "dispara " oarecum din serial. Il gasesti cu o poveste mai frumoasa in serialul The Originals, iti recomand sa te uiti deoarece este superb. Pana la sfarsitul sezonului 6 Caroline o sa fie cu ...bine, bine stric surpriza, dar asta e... ea o sa se indragosteasca de Stefan si el de ea. Despre Caroline si Klaus, nu stiu exact in ce sezon e, cred ca 5, ei se intalnesc intr-o padure pe cand Klaus se afla in trecere prin Mystic Falls si se culca cu el, de aici nimic legat de cei doi.
Sincer eu am plans si cand s-a terminat sezonul 5 si sezonul 6 :'( :'( . Astept sezonul 7
Am inceput sezonul 6 si sincer si eu mai aveam putin si ma apucam de plans cand s-o terminat sezonul 5.
Am terminat si sezonul 6. Nu ca "mai aveam putin ", am plans mai ceva ca la titanic cand s-a terminat sezonul 5 . La sfarsitul sezonului 6 din nou am plans, nu asa rau, dar totusi
Nu stiu mie deja greu sa cred ca l-au scos pe Klaus din serial, el era unul din cei mai buni
Asa e, a fost destul de rau ca l-au scos, dar apare alt personaj in ipostaza negativa ca sa zic asa, KAI, sincera sa fiu la cat de bine arata atat de rau e .Iti recomand sa te uiti la The Originals, daca iti amintesti Klaus s-a culcat cu Hayley si vor avea o fetita, pe Hope, chiar e frumos serialul si deocamdata au doar doua sezoane. Daca vrei sa mai vorbim de serial lasa-mi pe privat yahoo-ul tau si vorbim cat vrei . Multumesc de funda !
Anonima264 întreabă:
Li200La întreabă:
Anonima264 întreabă: