E un serial ok, dar mi se pare prea ridicat în slăvi.
Nici nu ştiu cum am reuşit să-l văd pe tot, am văzut primul sezon în mai mult de o lună, ceea ce pentru mine e foarte mult, având în vedere că dacă-mi place un serial într-o săptămână am terminat primul sezon.
Din punctul meu de vedere nu merită. Sunt seriale mult mai bune decât ăsta.
Personal,nu mi-a placut filmul, a fost filmat intr-un mod tare tampit, cel putin episodul pe care l-am vazut eu mi-a spart ochii cu nuantele de rosu sters si portocaliu aprins. Dar a castigat o gramada de premii, asa ca poate e bun.
Mult mai mult imi plac Dexter, House md, NCIS, CSI LV.
Tocmai ce am terminat Dexter..si nu stiu daca o sa mai intalnesc seriale de genu...
Zi-mi si mie cum se termina, eu il urmaream pe Jurnal TV.
Si da, e un film uimitor, te face sa iti pui unele intrebari la care greu dai un raspuns!
Pai,Debra moare, Dexter ii da copilul lu' Hannah cu promisiunea ca va veni si el in Australia, insa alege sa-si inceapa o alta viata departe de Miami unde isi ia si un job ca sofer pe tir.
De ce trebuia sa moara Debra? Era asa scumpa! RIP!
Multumesc de raspuns!
1. Cred că e destul de clar că Debra nu moare pur şi simplu, ci e omorâtă.
2. E Argentina, nu Australia.
3. Începe să lucreze ca tăietor de lemne, nu şofer de tir.
4. Know your ***, dude
Da merită, este un film bun, vei vedea cum un pulifrici ajunge în final cap de mafie între ghilimele.
E bun filmul, are acțiune cât cuprinde.
Iar o sa te puna admina la impins vagoane, cu raspunsuri de-astea
Să mă pupe-n funduleț
Să fim serioși...
pulifrici, pulifrici s. m. (peior.) individ neînsemnat.
Odododododo! Ce scump esti! Fundulet?
Cel mai bun serial.Sunt 6 sezoane, in care nu te plictisesti deloc.Se vorbeste despre dorguri..Chestii de genu.:*
GabrielDenisGhidersa întreabă: