Da controversat film... atâția care zic că e foarte bun, și acum atâția care-l critică. N-am apucat încă să-l văd dar o să-i dau totuși o șanșă
Da, m-am uitat eu, este foarte plictisitor filmul, am avut noroc ca mai eram cu cineva si a trecut mai bine! Filmele de genul vor sa puna in scena mai mult anumite teme, si uita de alte aspecte, care sunt si ele importante si tin omul captivat.
Joker nu e un film pentru oricine.E psihologic, greoi, mai ales pentru cei care nu sunt fani ai genului.
Dar e o capodoperă, unul dintre cele mai bune filme pe care le-am văzut. Iar locul 24 pe imdb îmi confirmă că nu doar eu am părerea asta.Desigur, nu reflectă în totalitate adevărul topul ăla, dar filme ca Lord of the rings, Închisoarea îngerilor, Matrix, Schindler's List, Dark knight etc, cam merită să fie în top, iar Joker îşi are cu siguanţă locul printre ele, chiar mult deasupra după mine.
La partea cu 10 minute nu sunt de acord, cat despre Joker, nici n-am incercat sa ma uit la el dupa ce am vazut trailerul.
Https://youtu.be/Kg3mUquR3gQ
Ce zici de ăsta. Nu are subtitrare dar, este foarte bun conform evaluării mele.
Joker este o porcărie, am văzut trailerul de pe Youtube si mi-am dat seama
imediat că nu are nimic captivant, deci nu a mai avut rost să îl descarc.
Nici eu nu m-am dat peste cap la Joker, nu mi-a placut in primul rand pentru ca ala nu e ABSOLUT DELOC Joker din Batman si nu au respectat povestea initiala, filmul asta ar fi fost mai bun daca nu ar fi fost Joker si ar fi fost vorba de orice alta persoana fiindca asa cum am zis, ala nu a fost Joker, nu mi-a dat impresia ca ala a fost Joker, fiindca nu asa e povestea personajului, regizorul practic a facut el o adaptare a lui Joker din capul lui, cred ca nici macar nu a citit vreodata benzi desenate cu Batman, e mult prea batran, cand Bruce o sa devina Batman, Joker ce varsta o sa aiba? 60 de ani? 70? o sa fie in scaun cu rotile si o sa se bata cu Batman pe o farfurie de budinca?
Nici pe mine nu mă impresionat Joker. Iar ordine zice că e ceva capodoperă, nu-și dă seama că (spoiler) dezvăluirea aia că și-a imaginat-o pe prietenă-sa, e de doi lei. Mai ales că regizorul a tot încercat pe acolo să facă recepții și descoperiri dar nu i-a ieși fiindcă nu a lucrat bine cu informația că pe care toți o știam, ăsta o să ajungă să omoare oameni.
Sunt origini mult mai bune pentru Joker și în benzile desenate, Killing Joke și una din Batman Black and White. În opinia mea Heath Ledger rămâne cel mai bun Joker pe care l-am avut pe marele ecran și Mark Hamil cel mai bun Joker de pe orice ecran.
În ceea ce privește filmele, depinde. Unele filme bune sunt chiar foarte captivante, spre exemplu Inglorious Bastards, a lui Tarantino, unul din cei mai buni regizori din zilele noastre. 2001: A Space Odyssey, unul din cele mai bune filme din totdeauna, poate ți s-ar părea plictisitor, dar e imposibil de negat că e o capodoperă și magnum opusul lui Kubrick.